Dopřejte si český luxus: s Bohematic hodinkami

Dopřejte si český luxus: s Bohematic hodinkami

19. prosince 2020, hodinky, luxusní hodinky, české hodinky, Bohematic, pánské hodinky, hodinky na míru

Sponzorované odkazy

Čas můžete nyní slyšet tikat i česky, a to díky nově vzniklé tuzemské značce hodinek Bohematic. Na svědomí ji má podnikatel Josef Zajíček, designéři Michal Froněk a Jan Němeček a především pak jejich společná vášeň pro techniku, řemeslo a také závodní automobily. Jak spolu to všechno souvisí?

Hodinky s českou tradicí

Vstoupit v současné době na trh s hodinkami s novou ambiciózní a luxusní značkou chce odvahu, ta ale trojici stojící za brandem Bohematic nechybí. „Chceme jít ale vlastní cestou a oživit český trh. Zajímá nás použití nejkvalitnějších řemesel, speciálního obrábění, povrchových úprav, ale i osobitých technologií, které se v „hodinařině“ příliš nepoužívají,” vysvětluje Michal Froněk, art director značky. Cílem Bohematic je také vrátit českému hodinářství renomé a stavět na věhlasném českém designu. Výroba hodinek bude také probíhat u nás, v Novém Městě nad Metují.

Lákadlo v podobě individuálních modelů

Luxusních hodinek není na trhu zrovna málo, a tak značka Bohematic musela přijít s něčím speciálním. Své zákazníky láká například na možnost nechat si hodinky upravit na míru a přesně podle svých představ. Jednoduše si vyberete některou z navržených variant modelů a ten si necháte upravit k obrazu svému, ať už co se týče barev, vzhledu sekundové ručičky nebo jiné formy zdobení. Stejně tak můžete na hodinky přidat věnování či podpis.

Inspirováno příběhem

Další přidanou hodnotou značky, kterou na český trh vnáší, jsou silné lidské příběhy, jež do hodinek promítá. Vůbec první model Bohematic Graphic Sutnar vzdává hold věhlasnému českému grafickému designérovi Ladislavu Sutnarovi, jehož dílo stále udává trend ve světové digitální komunikaci. Druhý model, sportovněji laděný, pak odkazuje na legendární automobil Aero Minor Sport, který v roce 1949 vyhrál slavný závod 24 hodin Le Mans.

Foto: Bohematic

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu