Montblanc: doplňky s puncem klasiky

Montblanc: doplňky s puncem klasiky

6. července 2021, Montblanc, Montblanc Sartorial, doplňky, kožené doplňky, luxusní doplňky, tašky, batohy

Sponzorované odkazy

Ve světě módy se trendy mění s neuvěřitelnou rychlostí a co je in dnes, už může být zítra mimo hru. Existují ale kousky, které odmítají zmizet ze scény, a získaly si srdce tolika lidí, že slaví úspěch stále. Takových kousků má ve své sbírce značka Montblanc spoustu, dokonce tolik, že jim věnovala celou novou kolekci Sartorial. Klasika v novém kabátě, to je to, co od ní můžeme očekávat.

Klasika, která neomrzí

V kolekci Montblanc Sartorial objevíte kousky, které vám, pokud patříte k fanoušků značky, mohou připadat povědomé, ale přitom nové. Spojují totiž nadčasový klasický design s moderními prvky. Užijete si tak kožené doplňky s dědictvím značky a úchvatným duchem doby, ale přitom v nich zaujmete i v dnešním světě. Prvkem prolínajícím se napříč mnoha kousky je znovuobjevená ikona značky, totiž podoba písmene “M”, a také jejich funkčnost, díky níž je využijete při mnoha příležitostech a mnoha způsoby.

Na cesty i pracovní schůzky

Pod dohledem ikonického “M” vznikly v kolekci Sartorial doplňky, které využijí jak byznysmeni, tak i cestovatelé, kteří se na jednom místě nikdy dlouho neohřejí. Stejně tak jsou jako stvořené pro dynamické dny, ale i lehké večery a chvíle odpočinku. Černá, tmavě modrá nebo výrazná grafitová skvěle doplní jakýkoliv outfit. A z jakých konkrétních doplňků lze vybírat? Nechybí zde velká nebo naopak super tenká pouzdra na dokumenty, notebooky či tablety, batohy různých velikostí, neformální, avšak elegantní taška “tote bag” i messenger a samozřejmě ani poznámkový blok i s deskami. Najdete tu také vše na cesty – pouzdro na cestovní doklady, peněženku, pouzdro na vizitky i penál a klíčenky, které lze s dalšími doplňky skvěle zkombinovat. Spojuje je praktické, ale ve všech směrech elegantní a moderní pojetí a nestárnoucí design, který je směsí dědictví značky a inovací dodávajících prvkům šmrnc.

Foto: Montblanc

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu