Léto ve znamení slunce: značkové sluneční brýle

Léto ve znamení slunce: značkové sluneční brýle

26. června 2021, Léto, slunce, značkové sluneční brýle, Queens.cz

Sponzorované odkazy

Letní horka a silné paprsky slunce si žádají ochranu očí. Ideální je pořídit si kvalitní sluneční brýle. Vyberte si mezi cool značkovými kousky na e-shopu Queens.cz ty svoje!

Vans MN Seek Shades

Sluneční brýle od značky Vans v černém provedení s černými skly a bílými postranními motivy. Brýle dodávány s černým obalem by mohly být prima řešením ochrany vašich očí. Jsou ve stylu unisex, čili je mohou nasadit jak pánové, tak dámy. Slušet budou všem. Cena činí 499 Kč.

Dirty Dog Sneak

Sluneční brýle od značky Dirty Dog ve zlatém provedení se hnědými skly a decentním postranním logem jsou „lenonky“. Stylovka je dodávaná s pytlíkem a pouzdrem. Vyjdou vás na 1 859 Kč.

Urban Classics Sunglasses Lakkada 2-Pack

Sada dvou slunečních brýlí od značky Urban Classics. Sada obsahuje červené a černé brýle s černými skly. Brýle jsou dodávány s černým pytlíkem a vyjdou na 599 Kč.

Vans WM Retro Cat Sunglasses

Cool stylové sluneční retro brýle od značky Vans v černém provedení s černými skly a postranními decentními bílými logy. Cena činí 459 Kč.

Jeepers Peepers Flat Sunglasses

Značkové sluneční brýle od značky Jeepers Peepers ve stříbrném provedení se hnědými skly budou cool doplňkem vašeho každého letního looku. Brýle jsou dodávány s bílým obalem a vyjdou na 659 Kč.

Mass DNM Icon Sunglasses

Černé sluneční brýle se žlutými skly od značky Mass DNM se stříbrným nápisem na straně jsou masinějšího rázu a přesto elegantní. Dodávané jsou s černým pytlíkem a cena činí 399 Kč.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu