Kdo získá titul České Misiss? To se dozvíme 20. října v divadle Broadway!

Kdo získá titul České Misiss? To se dozvíme 20. října v divadle Broadway!

11. října 2021, Česká Misiss, soutěž, divadlo Broadway, maminky, děti

Sponzorované odkazy

Soutěž České Missis 2021 jde do finále! Již 20. října 2021 se dozvíme vítěze této rodinné soutěže, která je zaměřena hlavně na vztah mezi maminkou a dítětem. Vzhled není rozhodující, jde o charisma, životní příběh a inspirativní osobnosti. Slavnostní vyhlášení je přístupné široké veřejnosti. Kdo vyhraje letošní ročník se dozvíme v divadle Broadway.

Deset finalistek absolvovalo již poslední předfinálové soustředění. Kromě nácviků volných disciplín na ně čekalo opět mnoho zajímavých aktivit a školení. Nervozita stoupá. Už 20. října 2021 od 13h vypukne slavnostní finále České Missis 2021.

Třetí v pořadí

V pořadí třetí soustředění, na kterém se maminky s dětmi setkaly, se uskutečnilo v Bělé pod Bezdězem v krásném rodinném Hotelu Relax. Soutěžící se zúčastnily školení o výživě pro děti či semináře s psycholožkou o komunikaci s dětmi v rodině v různých situacích a na různá témata. Dětem bylo v areálu umožněno nakrmit zvířátka. Společné aktivity byly i sportovního zaměření. Maminky s dětmi vydaly na výlet na koloběžkách či procházku do nedalekého okolí na rozhlednu s výhledem na hrad Bezděz.

Volné disciplíny

Důležitým momentem na soustředění byl ale trénink volných disciplín, jehož se zúčastnila ambasadorka soutěže Alice Bendová. „Jsem na všechny moc hrdá. Vím, že není lehké natrénovat volnu disciplínu s dítětem, některé jsou ještě hodně malé, ale i tak si myslím, že dámy předvádějí neskutečné výkony. Uvidíme, jak moc je pak na pódiu ovlivní nervozita,“ komentovala Alice, která coby herečka moc dobře ví, jak se člověk cítí na divadelních prknech. Právě na nich se totiž všech deset maminek s dětmi zanedlouho potká.

V divadle Broadway

„Pro slavnostní finále jsme vybrali divadlo Broadway a teď už se jen můžeme modlit, aby nám případná nová vládní nařízení neovlivnila vyhlášení vítězek. Už jeden rok jsme museli čekat,“ vyjádřila své obavy ředitelka soutěže Veronika Farářová. Právě ta zná všechny soutěžící nejlépe, a tak se chopí mikrofonu a bude jim po boku až do samotného vyhlášení.

Finále České Missis

Kromě volných disciplín čeká 20.10.2021 v di­vadle Broadway na soutěžící rozhovor s porotou, ve které usednou jak vážení partneři České Missis, tak známé osobnosti z řad herců, zpěváků nebo například modelek. Nyní organizátor již prozradil, že mezi porotou či vystupujícími umělci bude Gabriela Partyšová, Kamila Nývltová, Alice Bendová, Jaro Smejkal a další. Nebude ale chybět ani módní přehlídka.

Zdroj foto: BLUE DEER AGENCY s.r.o.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní peklo, ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu