Puma a Dua Lipa: capsule kolekce Flutur

Puma a Dua Lipa: capsule kolekce Flutur

3. ledna 2022, Puma a Dua Lipa, capsule kolekce Flutur, Puma, Dua Lipa

Sponzorované odkazy

Značka Puma ve spolupráci se světovou popstar Dua Lipou vám prezentuje limitovanou capsule kolekci Flutur, inspirovanou 90. léty. První čtyři produkty jsou dostupné od prosince 2021, přičemž kompletní kolekce bude představena v roce 2022.

Duhové logo, kterou kolekci Flutur doprovází, symbolizuje partnerství obou tvůrců – jak značky Pua, tak popstar Dua Lipy. Obojí se zde propojuje do krásného duhového motýla.

Motýlí proměny

Motýlí logo je středobodem kolekce, a najdete jej především na pohodlných jednobarevných černých a bílých tričkách, i cool oversize mikinách s kapucí. Třešničkou na dortu jsou pak boty Mayze Flutur, pro něž má popstar Dua Lipa zvláštní slabost.

Sporty botky jsou kožené, v černé barvě, mají skládanou mezipodešev, hadovité prošívání špičky logo v podobě jejího podpisu Dua Lipy na jazyku i na stélce botky. Mayze Flutur nabízí také dvojí možnost šněrování.

„Motýli jsou pro mě více než jen krásná stvoření, představují transformaci, naději a proměnu. Za poslední rok se pro mě motýl stal obzvláště symbolickým a smysluplným tvorem,“ řekla Dua Lipa. „Ostatně název capsule kolekce Flutur znamená v albánštině právě motýl. Zvolila jsem jej i jako poctu svému původu a zároveň jako oslavu nové spolupráce s Pumou,“ dodala.

„Pro Dua Lipu bylo důležité přijít se základními kousky, které doplní každý šatník. Věděla přesně, co chce, a přišla za námi i se svými hotovými nápady,” řekla Maria Jose Valdes, ředitelka obchodní devize Puma Sportstyle. „Tato capsule kolekce je pouze ochutnávkou toho, co příjde příští rok. Všichni pracovali tvrdě na tom, aby zrealizovali všechny její nápady. Byla radost spolupracovat s takovou osobností, je skutečnou módní ikonou.”

Kampaň

Kampaň nafotil německý fotograf Daniel Sannwald, který v minulosti spolupracoval s významnými a vlivnými hudebníky, včetně samotné Dua Lipy. Svým pojetím nás provede touto psychedelickou pohádkou, kde spatříme metamorfózu umělkyně z kukly v motýla, z temnoty do barev technicolor.

Tato magická transformace byla zachycena na černobílém pozadí s barevným osvětlením a vizuálními efekty, které daly vyniknout unikátnímu designu této jedinečné kolekce.

Kde je kolekce k mání?

Capsule kolekce Puma x Dua Lipa Flutur je k mání na puma.com a v prodejnách Puma. V ČR budou k dispozici boty Mayze v obchodech Bibloo, Footshop a Queens za cenu 3 499 Kč.

Videoupoutávka kampaně

  • Zdroj foto: Daniel Sannwald by Puma
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu