Pánské módní trendy pro jaro 2011

Pánské módní trendy pro jaro 2011

18. března 2011, Pánské trendy, jaro 2011, trička s potiskem, kostkovaný vzor

Sponzorované odkazy

Jaro už nám pomalu ukázalo, co nás čeká, a i když je teď poněkud nevlídno, slunné dny jistě přijdou velice brzo, proto vám přináším článek plný nositelných trendů, které budou v kurzu na jaře 2011. Ne všechny trendy si může člověk dovolit obléci, protože není ten správný typ pro ten či onen trend, a nebo není v souladu s jeho vkusem. Proto vybírejte a pečlivě. ale přinášejí dost rozmanitosti, a tudíž si vybere každý. Pánské trendy jaro 2011 však přinášejí dost rozmanitosti, a tudíž si vybere každý.

Kostkovaná kravata

Kostkované kravaty ve všech barvách duhy budou na jaře in. Mohou být nošeny s bílou košilí. Ale pozor: nikdy neoblékejte kostkovanou košili a kostkovanou kravatu!

Basketbalová bunda

Basketbalová bunda tentokrát bez nášivky oblíbeného basketbalového týmu. Tyto bundy budou v sezóně jaro 2011 vyrobeny za všech druhů materiálů – bavlna, hedvábí, semiš nebo i kůže. To samé platí i o barvách. Nosit je můžete k džínám nebo šortkám.

Proužky a kostky

Proužky a kostky nebudou jen na košilích. K vidění budou velké a barevné kostky na bundách, šortkách a kalhotách.

Denim

Populární budou všechny barvy kromě modré a černé. Pořiďte si tedy šedé, bílé nebo světle modré džíny. K nim si oblečte barevné tričko, aby se vyrovnal tlumený odstín džínů.

Semišové boty

Trendy jsou tradiční hnědé a béžové barvy, odvážní však mohou zkusit i jiné barvy. Obout je můžete k lehce uvolněnému obleku. I pánská móda nezná hranice.

Co říká Dolce & Gabbana

Kolekce Óda na předměstí byla věnována pánské módě v 50. letech, americkému předměstí a ležérnímu životnímu stylu té doby. Vrátím vás zpět do doby, kdy roláky, gingham, vintage safari a obrázky plážových dovolených na tričku byly vysoce módní. Z barev kraluje mechově zelená, khaki, modrá, šedá a kaštanová.

Letos je na čase pořídit si safari kalhoty a šortky se světlými botami. Zpět se vrátily i kostkované košile – červeno bílá a černo bílá – kombinovatelné se světle béžovou. Světle zelené, modré a žluté tričko nebo svetr s šálovým límcem oblečený s kostkovanou košilí vypadá fantasticky a stejně tak se k ní hodí i tmavě hnědý kardigan nebo kožená bunda.

Co říká Missoni

Pánská jarní móda je o geometrických vzorech. Kalhoty jsou velmi úzké kombinují se s barvami jako oranžová, hnědá a modrá. Šály a čepice jen dodávají výborný kontrast. Důraz je kladem na kabáty. Granátově šedé a kaštanové kabáty vypadají velmi elegantně. Zkusit můžete i olivově zelený a hořčičný odstín. Co se kalhot týče, pro ně platí odstíny černé, šedé, modré a také kovové.

Jak vidíte, pánské oblečení pro jaro 2011 je velice rozmanité, barevné a stylové, vybere si zajisté každý!

Zdroj: www.polyvore.com, Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu