Bižuterie v barvách jara

Bižuterie v barvách jara

5. května 2011, Louis Vuitton, květy, maxi prsteny, dřevěné náramky, korálky, chirurgická ocel, šperky, náušnice, náramky, náhrdelníky, prsteny, Christian Audigier, Ed Hardy, bižuterie, jaro 2011, trendy na jaro

Sponzorované odkazy

Jaro je jedním z nejkrásnějších ročních období celého roku a je symbolem módy. Na jaře se můžeme konečně vysvléci z nudných péřových bund, svetrů a oteplováků. Po dlouhém podzimu a zimě už nebude muset zahalovat svá těla. Nejde tu jen o skvělé oblečení, kterého si budeme moci dosytnosti užívat, ale i o skvělé doplňky, ve kterých se můžeme představit prvnímu sluníčku v novém roce. Těmi doplňky mohou být sluneční brýle, šátky, čelenky a samozřejmě šperky. U šperků si můžeme vybírat z mnohých materiálů, jakými jsou například zlato, stříbro, chirurgická ocel, nebo třeba jen bižuterii, která se vyrábí z korálků, drátků i látky. I když šperky ze zlata a stříbra vypadají úžasně, bižuterie se k jaru hodí přece jen o něco více. Bižuterie je určitě různorodější a letos na jaře bude z čeho vybírat. Užijte si trendy jaro 2011.

Klasickými tématy jarní bižuterie jsou květy, srdíčka a popřípadě i zvířatka. Jarní bižuterii lze opravdu přirovnat ke stylu hippies, jelikož je mírumilovná a pestrobarevná. Dá se říci, že jako každý rok, tak i letos bude vládnout bižuterii růžová, žlutá, oranžová a modrá. Všechny tyto barvy připomínají jaro, a proto je netřeba odůvodňovat. Na designu vaší bižuterie nezáleží. Nosit se bude vše! A hlavně velká dřevěné, korálkové a všemožné náramky a prsteny s maxi květy! Nezapomínejte na to, že všechnu bižuterii musíte nosit letos v hojném množství.

Luxus – Bižuterie Louis Vuitton

Představíme si bižuterii luxusní značky Louis Vuitton. Myslím si, že značku Louis Vuitton netřeba popisovat, protože ji všichni dobře znají. Velice populární jsou kabelky, peněženky a cestovní tašky Louis Vuitton. Každý ale určitě nezná šperky Louis Vuitton. Začneme s kolekcí pánské bižuterie jaro/léto 2011, jelikož není tak obsáhlá, jako ta dámská. Louis Vuitton zůstal u klasiky a pánům toto jaro nabídne náramky, prstýnky, náhrdelníky a manžetové knoflíčky vyrobené z oceli a kůže. S kolekcí pro dámy na jaro/léto 2011 si značka Louis Vuitton vyhrála trochu víc. Vybrat si budou moci dámy z náramků, náhrdelníků, prstýnků, náušnic nebo přívěšků na klíče. U prstýnků se značka vrací ke kdysi módnímu hitu-velkým plastovým prstenům. Tudíž se nebudete moci stydět letos na jaře vytáhnout své staré velké plastové prsteny. Louis Vuitton letos vsází na zlatou barvu a náušnice jsou dělané právě ve zlaté. U náramků je tomu taky tak, některé jsou ale vyrobené i z luxusní kůže. Náhrdelníky jsou obohacené o krásné přívěšky, kterými je samozřejmě většinou symbol značky-spojená písmena L a V.

A teď něco pro mladé! – Bižuterie Ed Hardy

Mnohými milována a mnohými také nepochopená to je značka Ed Hardy. Své motorkářské a rock’n’rollové motivy značka Ed Hardy nepřenáší jen na módní oblečení ale též na luxusní bižuterii. Pro kolekci jaro/léto 2011 si značka připravila skutečně vypečené kousky náhrdelníků, náramků, prstýnků a náušnic. Velikou výhodou těchto šperků je, že jsou unisex, což znamená, že sou určeny jen pro obě pohlaví, a padnou proto i mužům i ženám. Značka u bižuterie vsází na své osvědčené motivy. Mnohým se mohou zdát modely šperků Ed Hardy spíše kolotočářské a kýčové, jelikož jsou velice pestrobarevné a většinou plastové či ocelové. Jestliže jste zvědaví nebo si už po takto krátkém představení značky Ed Hardy chcete zakoupit něco z její nabídky, můžete tak učinit například na oficiálním e-shopu značky www.edhardyshop.com.

Zdroje: www.polyvore.com www.edhardyshop.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu