Značkové kabelky pro jaro / léto 2011

Značkové kabelky pro jaro / léto 2011

19. března 2011, značkové kabelky 2011, značkové kabelky, kabelky, dámské kabelky, kabelky jaro 2011, kabelky léto 2011

Sponzorované odkazy

Slovní spojení „být něčí pravá ruka“ je každodenně užíváno ve spojení s někým, na koho se můžeme spolehnout, kdo nám pomáhá. Pro mnohé ženy je ale jejich pravou rukou kabelka. Nejen, že bývá perlou outfitů, ale umožňuje nepopsatelnou lehkost pohybu. Muži nosívají často své telefony a peněženky po kapsách, ale my ženy potřebujeme mít pro své věci ten správný prostor.

Mohu čestně prohlásit, že bez kabelky jsem jako bez ruky. Neumím si představit, že odcházím na nákup, do práce, na schůzku bez kabelky. Dokonce i když jdu na pouhou procházku se psem, nosím menší tašku přes ramenou, protože se jinak cítím nesvá.

Kabelky nám ženám dávají volnost a dobře zvolený kousek nás může pasovat na královnu. Zcela jednoduchý outfit může rozzářit luxusní kabelka. Proto si na jejím výběru dejte vždy velmi záležet.

Jarní sezóna 2011 přeje návratu přírodních barev. Velký úspěch bude slavit hnědá, béžová, khaki, čokoládová, z prodejních pultů nezmizí ani šedá. Stálice jako je bílá a černá barva snad není potřeba připomínat, ty si své místo na pomyslném módním Olympu udrží vždy. Na druhou stranu bude sezóna plná výrazných barev – oranžová, žlutá, zelená a další zaplaví prodejní pulty.

Roxy pro jaro / léto 2011

Na tlumené odstíny vsadila i jindy barevná značka Roxy. Kožené kabelky jsou decentní a velmi ženské.

V kolekci pochopitelně najdeme i pestré barvy a sportovní modely kabelek, neboť stále se jedná o značku mladistvou a sportovní.

Výrazné barvy můžeme vidět i v kolekcích módních velikánů jako jsou značky Prada, Vercase nebo Louis Vuitton. Tyto i mnohé další světoznámé značky nabízejí okázalé kousky, které v sobě skrývají prvky dravosti a živelnosti. Zároveň jsou však stále ženské a jemné.

Stálá hvězda módního nebe – značka Versace

Nejprve se budeme inspirovat překrásnou koženou kabelou značky Versace. Snoubí v sobě všechny trendy prvky nadcházející sezóny. Jedná se o velkou brašnu, kterou lze vzít přes rameno i volně do ruky. Nabízena je ve výrazné mandarinkové barvě s ozdobnými vroubky.

Versace nabízí i klasické tašky přes rameno vhodné pro jakoukoli příležitost – do kanceláře, na procházku i do města. Zpracování, detaily a rafinované tvary činí každý kus jedinečným. Na obrázku v jedné z barev sezóny – krémové.

Lacoste jednoduché, ale vždy originální kousky

Jak jsem již zmínila, jaro/léto 2011 budu v duchu mnoha výrazných barev a jejich vzájemném prolínání. Proto jsem vybrala Lacoste jako jednoho z čestných zástupců barevných kabelek v tomto článku.

Mezi tvary se stále budou vyjímat menší kabelky přes rameno. Působí jemně a velmi elegantně. V prodejnách Lacoste budou k dostání budou v trendy šedých a béžových odstínech.

Ryze sportovní kabely Nike a Adidas

Pokud si na eleganci příliš nepotrpíte, oceníte jarní kolekci tašek a kabelek značky Nike. Nesou se ryze ve sportovním duchu a jssou plné barev či výrazných motivů – jedním takovým je motiv kostky, který se opět těší oblibě.

Značka Adidas vsází především na změnu tvarů a v barvách se drží tradiční černé. Letos ji oživuje především stříbrnými motivy svého světoznámého loga.

Luxusní kabelky Guess

V horkých letních dnech se Vám budou dokonale hodit hravé kabelky Guess. Kolekce jaro/léro 2011 nabízí tvůrčí design a trendy motivy jako jsou puntíky nebo leopardí vzor.

Do módy se vrací námořnický styl a právě modrá barva bude v módních řetězcích často k vidění a to ve všech svých odstínech.

Kabelky Prada rozzáří všední dny

Vyjímečnost značky Prada zaznamenal snad každý. Designově propracované kousky z nejlepších materiálů v dechberoucích berevných provedeních. Letošní kolekce je famózní a alespoň jeden kousek by Vám neměl chybět.

Nezapomeňte, že psaníčka jsou stále in a jednoduše pomocí nich doladíte každý outfit.

Luxusní značková kabelka je zkrátka famózním doplňkem každé dámy. Slunné dny přímo vybízejí ke koupi originálního kousku.

Zdroj: www.net-a-porter.com, www.queens.cz , www.adidasmania.cz , www.polyvore.com , www.shopstyle.com , www.forzieri.com , Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu