Pánové nebojte se barev, barevné svetry jsou to pravé pro letošní jaro!

Pánové nebojte se barev, barevné svetry jsou to pravé pro letošní jaro!

8. března 2011, pánský svetr, pánské svetry, barevné svetry, Gant, pletené, Lacoste, Tommy Hilfiger

Sponzorované odkazy

Pánské svetry jsou jak funkční, tak módní oděv. Trendy svetry totiž poskytují teplo i vysoký styl. Navíc je většina mužů považuje za svůj nejoblíbenější oděv, díky pohodlnosti a všestrannosti, které poskytuje. Svetr také dokáže vykouzlit slušný decentní vzhled a právě proto se také vyrábí v několika variantách určených na teplejší a chladnější období.

Trendy svetry pro jarní období

Výstřih

Pánské svetry tvoří základ šatníku, ale dejte si pozor na výstřihy, ty se každý rok mění. Letošní jaro vládne šálový límec, výstřih do V a krátký zip u krku.

Svetry s šálovými límci se u mužů těší velké popularitě. Jsou teplé, měkké a často zdobeny ozdobnými knoflíky. Jedná se o volnočasový přesto elegantní vzhled. Naproti tomu svetry s výstřihem do V jsou skvělým doplňkem k tradičnímu kancelářskému oblečení. V prostor nabízí místo pro košili a kravatu, vše ovšem v barvě k sobě ladící. Zkrácený zip u krku přináší další možnost pracovat s košilí a kravatou.

Výběr barev

Mezi tradiční konzervativní barvy patří námořnická modř a šedá, to jsou klasické a dalo by se říci nadčasové barvy v oblasti svetrů. Ale sezónní trendy letos diktují nosit barevné svetry: světlé a sluneční, růžovou a světle zelenou – a vzory: pletený vzor, který se nejlépe vyjímá na lehkém svetru s výstřihem do V. A nakonec pruhy, ty budou silné, odvážné a v primárních barvách – nahlédněte do kolekce J/L Michael Bastian, Thom Browne a Prada.

Rybářský svetr

Největším jarním hitem jsou rybářské svetry, a to bez hledu na styl výstřihu. Můžou to být uzavřený kulatý výstřih i „véčko“. Ano, rybářský pletený svetr je těžký a na jaro příliš teplý, ale vy si samozřejmě vyberete lehčí trendy variantu určenou na jaro.

Kašmír

Kašmír je ideální výběr příze pro tří-sezónní svetr, protože je měkký, příjemný a lehký. Další variantou při výběru materiálu může být měkká Pima bavlna.

Z jarní kolekce značky Gant

V jarní kolekci Gant najdete všechny jarní trendy, které vás napadnou. Vystouplý copánkový vzor si musí každý okamžitě zamilovat, stejně tak jako jejich jemné barvy. Elegantní vzhled získáte v obou svetrech, ale svetr s šálovým límcem dodá šmrnc.

Ležérní vzhled nabízí barevný pruhovaný pánský svetr a bílo-šedé svetr na zip se zajímavým detailem tenisového míčku se značkou uprostřed.

Z jarní kolekce značky Lacoste

Na své si přijde opravdu každý. Chcete jednoduchý tmavý nebo světlý svetr? Lacoste má pro vás zajímavý tmavě modrý svetr, který v žádném případě není nudný. Stačilo přidat jen tenké svislé linky a výsledek je naprosto skvostný. Stejně zajímavé je i světlá varianta svetru do V s jemným vzorem.

Jaro je ale o barvách! Můj favorit je světle modrý svetr s výstřihem do vé, který je velmi zajímavě řešen. V kombinaci s bílými kalhoty musí být každý muž neodolatelný.

Z jarní kolekce Tommy Hilfiger

Zelené se v žádném případě nemusíte bát, pokud se ovšem hodí k vaší pleti a vašemu stylu. Mladistvé pruhy ve dvou odstínech modré. Použít pruhy jen ve střední části byl skvělý desénový nápad.

Pletené svetry pro vysokoškoláky a nejen pro ně, najdou ležérní i elegantní variantu. Top trendy budete v svetru, který je mnohotrendový – šálový límec, zajímavé barvy a silné pruhy.

Zdroj: www.savilerowco.com, www.tmlewin.com, www.gant.com, www.lacoste.com, usa.tommy.com/tom­my/

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu