Kozačky pro jaro 2011 – Nebojte se barev!

Kozačky pro jaro 2011 – Nebojte se barev!

5. dubna 2011, Jarní kozačky, Kozačky 2011, Jaro 2011, Jarní módní trendy 2011, Kožené kozačky, Vysoké kozačky, Nízké kozačky

Sponzorované odkazy

Hřejivé sluneční paprsky lákají oprášit letní šatník, ale nenechme se mýlit! Dny jsou ještě chladné, a tak mají lodičky ještě chvíli čas odpočívat, než nastane opravdové léto. Navíc byla by škoda jen tak opomenout trend nošení jarních kozaček.

K úzkým jeanům, sukýnkám, k šortkám i k šatům. Jarní kozačky jsou jedním z prvních trendů této sezóny. Jarní doplňky navíc ovládly barvy, jako je zelená, hnědá i fialová, a tak nás konečně čeká pořádná změna, a to i pro dámské boty.

Vysoké kozačky pro jaro 2011

Jednoznačně budou na jaře bodovat vysoké kozačky. Postupně se návrháři odvracejí od platforem a dávají prostor užším jehlovým podpatkům. To je zajisté mužskému oku lahodící prvek, nicméně pro většinu žen je to vytrpěná krása. Naštěstí podpatky převážně nejsou zúžené do extrémně jehlovitého tvaru, a proto nás čekají poměrně pohodlné jarní kozačky.

Jednou z vysoce módních barev se na jaře stane béžová. Nepůjde jen o kozačky, ale také o kabelky a kabátky. Tak proč si nepořídit rovnou celý outfit? K dostání budou nejrůznější typy kozaček – s otevřenou špičkou, zdobené květy, mašličkami, třásněmi či ozdobným vázáním.

Stylové a pohodlné nízké kozačky

Z materiálů bude patřit k nejoblíbenějším semiš, jehož ozdobí různé povrchové úpravy nebo zajímavé detaily, jako jsou např. třásně.

Mnohé potěší, že jsou v módě tzv. koně – dámské kozačky na širším podpatku, mírně ve špičce zúžené. Často jsou zdobené přaskou přes kotníky, která jim dodává kovbojský šmrnc. Také vídáme zvednuté špičky, ty u nás zatím nejsou tolik oblíbené. Trendy budou nahrnuté kozačky po celé jejich délce. Vypadají stylově ke kratší sukni nebo v kombinaci se skinny jeanami.

Odvážným jarní sezóna přeje! Například výrazné špičky neustále odcházejí z módní scény, aby se vzápětí vrátily zpět. Rozhodně byste také neměly přehlédnout zelenou barvu – barevné kozačky jsou toto jaro velmi chic!

Nízký podpatek je ideální na nákupy. Kozačky jaro 2011 by stále měly být těsně pod kolena (ideálně ohrnuté). Druhá varianta jsou tzv. „jezdecké kozačky“, jejich obliba zajisté přetrvá až do příští sezóny.

Zdroj: www.polyvore.com , www.shopstyle.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu