Trendy jaro 2011 se značkou New Yorker

Trendy jaro 2011 se značkou New Yorker

20. března 2011, jaro 2011, New Yorker, trendy 2011, kolekce

Sponzorované odkazy

Módní společnost New Yorker vznikla v Německu roku 1971 a od té doby se rozšířila do úctyhodných 28 evropských zemí, ve kterých vlastní okolo 780 poboček. Stát se takovýmto módním gigantem rozhodně není jednoduché, ale tato značka ví, jak zaujmout. Jejich cílovou skupinu tvoří převážně teenageři, kteří ocení trendy a cool oblečení za výhodné ceny. A přesně takové New Yorker oblečení je. Nutno ale dodat, že v obchodě nakoupíte kromě klasických svrchních oděvů i svůdné spodní prádlo, stylové doplňky jako boty nebo kabelky a v neposlední řadě také chic bižuterii. New Yorker vás zkrátka oblékne od hlavy až k patě ať jste žena či muž. Pojďte se tedy spolu se mnou podívat, na co se v jejich obchodech můžeme těšit. New Yorker kolekce jaro 2011 se už dostává na pulty a vás už čeká jenom jeden úkol – vybrat si.

Co nabízí Fishbone?

Značka New Yorker má několik podznaček, které se trochu odlišují svým stylem. Mezi ně patří i Fishbone. V jarní kolekci se zaměřili na boho styl, který je in už několik sezón. Volné tuniky a dlouhé sukně nabízejí pohodlí, které v teplém počasí zajisté oceníte. Velké a pestré vzory navíc ukryjí nějaké to kilo navíc, jež některé z nás možná ještě nestihly od Vánoc shodit.

Nejnovější trendy u Amisu&Smog

Jarní kolekce Amisu&Smog nám nabízí mix nejnovějších trendů. Najdeme v ní módní zemité odstíny i pestré vzory. Nabízí i obrovskou škálu oblečení pro muže, kteří si tak mohou vybrat z nepřeberného množství džínsů, triček i doplňků. A právě doplňky tato kolekce doslova oplývá – ať už si přejete sluneční brýle, trendy slamák, pásek či náramky, návrháři Amisu&Smog na vás mysleli.

Svůdně s Censored

Další podznačkou je Censored, jež se zaměřuje na spodní prádlo. Jedná se o skutečně módní kousky, ve kterých se promítají trendy jako květinový vzor nebo výrazné barvy. Spodnímu prádlu Censored nechybí patřičná svůdnost a vyzývavost. Tato značka nám už nyní nabízí i plavky, jejichž čas sice teprve přijde, ale proč si je nepořídit už teď?

Jarní kolekce New Yorker 2011 nám opravdu nabízí vše, co na jaro potřebujeme – šaty, sukně, halenky, kalhoty, pro muže trendy trička a džíny a samozřejmě mnoho dalšího. Být trendy a přitom neudělit své peněžence velkou ránu je se značkou New Yorker tak snadné!

Zdroj: www.newyorker.de, www.mapaobchodu.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu