Sexy dámské hodinky: DKNY, Chopard, Armani i Gucci

Sexy dámské hodinky: DKNY, Chopard, Armani i Gucci

8. května 2011, Gucci, Armani, Giorgio Armani, Emporio Armani, Chopard, švýcarské hodinky, Donna Karan, módní doplňky, hodinky pro ženy, dámské hodinky, DKNY

Sponzorované odkazy

Žádná žena by se neobešla bez důležitých módních doplňků. Nikdy by nevyšla ven bez jediného šperku, elegantního šátku nebo bez praktické kabelky. Tak už to prostě je. Sexy ženě musí oblečení vždy stylově a barevně ladit a obětuje pro to cokoliv. Každý nově koupený kus oblečení znamená koupi nového módního doplňku a naopak. Mnoho žen si lesklé zelené lodičky nekoupí jen proto, že se jim k ničemu nehodí, ale některé praktické ženy si je koupí společně s korálky nebo kabelkou ve stejné barvě. Vezměte si něco z praktických žen a věřte mi, že se budete cítit mnohem lépe.

Už jsme si vysvětlili, proč jsou módní doplňky tak důležité a teď už si můžeme představit jeden z nejhlavnějších, a tím jsou hodinky pro ženy. Tento módní doplněk bere každá žena úplně jinak. Něco jiného znamenají pro pracovitou ženu, elegantní ženu a ženu v domácnosti. Pro jednu jsou rádcem a pomocníkem a pro druhou jen přítěží. Dá se říci, že s hodinkami je to, jako s kávou. Někdo ji miluje, někdo potřebuje, někdo nesnáší a na chuť ji přichází každý v jiném věku.

Newyorský styl – Dámské hodinky DKNY

Značku DKNY reprezentují nejen úžasné parfémy ale také hodinky. Módní návrhářka značky Donna Karan ve svých kolekcích kombinuje pohodlí a luxus. Stejně tak je tomu i u jejích hodinek, které na první pohled působí velice elegantně a na ten druhý velmi prakticky. Těmto hodinkám zkrátka nic nechybí. Každý typ ženy si mezi nimi vybere ty svoje. Mnoho hodinek od značky DKNY lze označit jako unisex. To znamená, že se hodí jak pro muže, tak i pro ženy. Pokud by vám tedy ženy někdo říkal, že jsou vaše hodinky moc zmužnělé, můžete jim s klidem odvětit: ,,Nejsou zmužnělé, jsou od DKNY“. U značky DKNY se mi též velice líbí, že vám poradí s kombinováním doplňků a oblečení. Jestliže se rozhodnete koupit značkové hodinky na jejich oficiálních stránkách, tak u každých budete mít nabídku kabelek, oblečení, šátků nebo šperků, které můžete společně s nimi nosit.

Švýcarská kvalita – Dámské hodinky Chopard

Kdo jiný by mohl vyrábět nejlepší hodinky a hodinové strojky, než-li Švýcaři? Odpověď zní: ,,Nikdo“. Švýcarské hodinky mají opravdu dlouholetou tradici a jsou považovány za ty nejkvalitnější a stejně tak i švýcarská značka Chopard, která se specializuje na výrobu hodinek, krásných šperků a parfémů. Její kolekce dámských hodinek je jednou z nejelegantněj­ších, co jsem kdy viděla. Hodinky Chopard zvýrazňují ženskost a jsou vhodné pro ženy ve všech věkových kategoriích. Mnoho dámských hodinek Chopard je obohacena blyštivými diamanty, které zapůsobí na každou ženu. Bohužel tyto hodinky nemají na českém trhu příliš velké zastoupení a pokud byste si je chtěla zakoupit, tak jedině v jejich rodné kolébce Švýcarsku či v jiných zemích.

Nejen pánská móda – Dámské hodinky Armani

Značka Armani v čele se svým předním módním návrhářem Giorgio Armanim je ztělesněním elegance. Vznikla roku 1974 a zprvu se zaměřovala především na pánskou módu. Není divu, že pánské obleky od Armaniho jsou jedněmi z nejdražších a nejuznávanějších. Proto se také trocha pánského šarmu vyskytla u dámských hodinek od Armani. Tyto hodinky jsou samozřejmě velice vkusné a líbivé, ale švýcarský Chopard to prostě není. Hodit se budou především ženám, které obdivují italský noblesní design a světoznámou značku Emporio Armani.

To nejlepší na konec – Dámské hodinky Gucci

Populární značka Gucci nezklamala ani u své kolekce dámských hodinek. I ty se vyznačují neuvěřitelnou italskou lehkostí a nápaditostí. Gucci je zkrátka dokonalá. Obdivuji tu vytříbenost a jedinečnost. Kdybyste chtěla navštívit kolekci dámských hodinek na oficiálních stránkách této značky, sama to ihned uvidíte. Hodinky jsou srovnané podle kolekcí, designu, velikostí a barev. Gucci ví, že mnohým ženám tato preciznost imponuje. Hodinky Gucci si berou něco i z historie své značky. Řemínek mnohých z nich je vyroben z pravé kvalitní kůže.

Zdroje: www.hodinky.cz www.polyvore.com www.asos.com www.finestwatches.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu