Těhotenská móda 2011 – Oblečení pro maminky

Těhotenská móda 2011 – Oblečení pro maminky

24. března 2011, těhotenská móda, 2011, móda pro těhotné, trička

Sponzorované odkazy

Těhotenství je nevyhnutelně provázeno problémy s odíváním, ale většina žen se s nimi úspěšně vypořádá. Hlavně je tu pro vás magazín www.luxurymag.cz, který vám vždy správně poradí.

V počátečním stádiu nemusíte utrácet za těhotenské oblečení, protože se bříško začíná lehce zakulacovat, vystačíte si s volnějšími šaty a tunikami. Ovšem přijde čas, kdy se budete muset naučit kombinovat mateřské a běžné oblečení.

V první řadě potřebujete mateřské kalhoty klasického střihu, k tomu si oblečte manželovu košili.

Alternativní móda pro těhotné – jestli máte nějakou silnější kamarádku, jistě vám ráda půjčí nějaké šaty, tričko nebo tuniku.

Projít si těhotenstvím stylově je dost těžké, a co teprve měsíc po narození dítěte, ten není o moc lehčí. Miminko v té době vyžaduje maximální pozornost, takže se maminka zanedbává a sobě se moc nevěnuje. Mít miminko je přirozená věc, a tak k tomu i přistupujte.

Nechte si pomoct od svých blízkých a věnujte se také sama sobě.

Módní tipy pro trendy mateřské oblečení 2011

Maxi šaty

Maxi šaty jsou skvělou volbou pro všechny ženy, které se chtějí cítit pohodlně. Takové dlouhé splývavé šaty se vyrábějí v různých variantách. Vy si vyberte s menším potiskem a vzory, které odvádějí pozornost od oblasti břicha. Také se můžete poohlédnout po šatech se zajímavým spodním okrajem.

Tunika

Trendy těhotenská móda také zahrnuje tuniky nošené přes džíny. Zaměřte se na zajímavé prvky, jako jsou volánkové rukávy nebo asymetrický střih – mají zeštíhlující efekt.

Tričko

Vyberte si tričko z pružné látky, která vaši postavu obejme. Tyto trička jsou elegantnější než trička v nadměrných velikostech. Důležitý je správný materiál, který vaši pokožku pohladí, protože v tomto období je velmi citlivá.

Džíny

Celé těhotenství nemůžete trávit v teplácích, i když jsou nejpohodlnější. Milujete džíny? Tak se jich nevzdávejte. Těhotenské džíny jsou opatřeny elastickým pásem, který si bříšku pohodlně přizpůsobí.

Doplňky

Doplňky jsou velmi důležité, i teď. Používejte robustní šperku na krku i zápěstí. Párujte je s módní kabelkou do ruky a stylovými boty. Pomocí zajímavého šatku a jednoduché tuniky můžete vykouzlit nevšední outfit.

Těhotenství a nové vás zkrásní, tak se jděte ukázat!

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu