Blůzy, blůzky, halenky pro jaro 2011

Blůzy, blůzky, halenky pro jaro 2011

8. dubna 2011, blůzy, blůzky, halenky, trička, topy, jaro 2011

Sponzorované odkazy

Tuniky, blůzy i halenky jsou nádherné oblečení, které stále ještě patří mezi nejžhavější módní trendy jaro 2011. Vzrušující barvy i jednoduché bílé, etno výšivky, lehké tkaniny a opravdu ženské střihy, to jsou ty nejlepší, jež musíte mít. Všechny z výše jmenovaných jsou běžnou součástí každého dámského šatníku, je jen na vás, jaký styl a barvu si vyberete.

Trendy tuniky

Jelikož chtějí být všechny ženy chic, musí mít ultra populární trendy tuniku pro téměř každou příležitost. Tyto nádherné kousky jsou vhodné pro každou věkovou skupinu a téměř každý typ těla. Pokud máte ženskou postavu a výrazné křivky, je tunika to pravé pro maskování vašich slabin.

Tuniky jsou obecně delší topy, které svojí délkou spadají až do poloviny stehen. Nejlépe se vyjímají s černými legínami a širokým páskem. V letošním roce můžeme vidět celou řadu zajímavých nových barev a květinových potisků v bohémském stylu. Stejně tak bílé tuniky s vyšíváním a blůzky v hippie stylu.

Romantické blůzky a halenky

Tištěné blůzy jsou módní a zábavné, přináší půvab a originalitu do vašeho stylu. Letos v létě jsou blůzy naprosto nepostradatelným oblečením. Jsou dokonalé pro vytváření stylového a pohodlného outfitu v elegantním městském vzhledu. Blůzy jistě nejvíce využijete v teplých letních večerech nebo na zahradní párty. Vyšívané i klasické blůzy a halenky můžete kombinovat dalšími kousky sezóny, jako jsou džínové šortky, bílé džíny nebo bílé plátěné kalhoty.

Můžete se rozhodnout pro velkou paletu tvarů, rovné nebo balonové střihy, A-linie a kimonové rukávy, ale stejnou službu vám mohou poskytnout i delší volnější trička stažená širokým páskem. Pokud si však chcete vytvořit sofistikovaný elegantní outfit, poohlédněte se po nějakém unikátním kousku, který vyhovuje vašemu individuálnímu stylu a nebojte se kombinovat s cílem vytvořit originální a svěží jarní outfit. Protože jsou tuniky úžasně všestranné, můžete jednu použít jak pro denní, tak večerní příležitost, záleží na vhodně zvolených doplňcích.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu