Umění denimu / Cross jeans

Umění denimu / Cross jeans

9. května 2011, Cross jeans, rifle, džíny, pánské džíny, dámské džíny

Sponzorované odkazy

Džíny jsou v dnešní době kouskem oblečení, které má v šatníku snad každý. Nosí je muži i ženy každého věku a denim sám o sobě nikdy nevyjde z módy. Mnoho z nás nosí džíny kvůli jejich nesporné pohodlnosti každý den, a proto bych je rozhodně zařadila mezi ty věci, na kterých se nevyplatí příliš šetřit. Možná jste se totiž stejně jako já setkali s riflemi, které se po několika vypráních sepraly, roztrhly, nebo vytahaly, což je například u skinny džínů velmi nežádoucí. To by se vám u riflí z pravého denimu rozhodně stát nemělo a vyplatí se tak vsadit na světové značky, jejichž název už je v „jeansovém průmyslu“ pojem.

Do renomovaných firem zaměřujících se na výrobky z denimu patří značka Cross, která se rozrostla v celosvětovou společnost oblíbenou díky kvalitním džínům v neotřelém a inovativním designu. Hlavní cílovou skupinou značky Cross jsou převážně mladí lidé mezi 18–24 lety, ale jak společnost sama uvádí, jejich výrobky nosí všichni, kdo chtějí mladými zůstat. Smyslem Cross jeans je jednoduchost a přirozenost, možná proto se jejich výrobky těší tak obrovské oblibě. Kromě toho oplývá značka Cross i vysokou kreativitou, kvalitou a nabízí také kýžený komfort, který je pro mnoho lidí hlavním kritériem při koupi džínů. Dalším nesporným plusem této firmy je i finanční dostupnost jejich výrobků.

Kvalitu značky ale nejlépe potvrzují její výrobky, přejděme tedy nejnovější kolekci Cross jeans. V té dámské najdeme samozřejmě stále trendy skinny džíny, ale i klasické rovné nebo lehce rozšířené rifle. Škála barev obsahuje nejrůznější odstíny modré a šedé a nechybí ani in černá.

Pánská kolekce číší pohodlím a ležérností, kterou muži zajisté ocení. Džíny jsou spíše klasického střihu, volnější a rovné. Barvy se příliš neliší od těch v dámské kolekci, tedy typická modrá, místy sepranější – velký trend této sezóny. Bez tohoto prvku najdeme v kolekci už jenom černé rifle, což dokazuje, jak velkým hitem seprané džíny jsou.

Kvalita, styl a přijatelná cena jsou zajisté výhody, které oceníte a to vše značka Cross jeans zaručuje. Vypravte se tedy do jejich obchodů, které jsou rozmístěny v mnoha městech České republiky, a přesvědčte se, že džíny Cross padnou jako ulité jak vašemu stylu, tak i vaší postavě.

Zdroj: www.crossjeans.cz, Jupiterimages/Pho­tos.com/Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu