Hodinky Guess: Luxus, který vám poslouží

Hodinky Guess: Luxus, který vám poslouží

14. dubna 2011, hodinky, náramkové hodinky, hodinky Guess a-hodinky.cz, Guess

Svět se zmenšuje, vše se zrychluje, chtělo by se s trochou nadsázky říci o dnešní době. Pravdy je na tom nicméně více než dost. Abychom se těmto měnícím se podmínkám našich životů přizpůsobili, musíme být především pány svého času. V tomto ohledu je třeba vsadit na klasiku. Náramkové hodinky nejen že nám pohodlně zprostředkují povědomí o tom, kolik je právě hodin, ale zároveň vybraně dotvoří naši osobnost. Náramkové hodiny jsou od nepaměti také módním doplňkem. O tom svědčí také fakt, že respektované luxusní značky zařazují mezi svůj sortiment také tyto praktické ukazatele času.

Výjimkou není ani americká společnost Guess, která je známa především svými kultovními kabelkami. Zakladatelé této společnosti mají ovšem francouzský původ. Čtyři bratři z Marseille se vydali za štěstím do slunné Kalifornie, kde v tamní metropoli Los Angeles také v roce 1981 založili svou úspěšnou značku, jež se stala synonymem stylové módy známé po celém světě.V osmdesátých letech byly hlavní devízou společnosti jeansy, zároveň byla v polovině desetiletí představena první kolekce hodinek. Značka Guess se ovšem drží v popředí i bezmála třicet let od svého vzniku, přičemž její neutuchající obliba stále roste.

Hodinky Guess kdykoli a kdekoli

Guess, to jsou pánské hodinky Guessdámské hodinky Guess pro všechny příležitosti. Ať už se jedná o každodenní nošení, anebo o výjimečné situace, v obou případech vám tato značka dokonale poslouží. Vybírat můžete z nepřeberného množství hodinek Guess, které vás osloví svým luxusním provedením. V tomto ohledu jistě stojí za pozornost především model Prism. Hodinky Guess Prism patří mezi nejtřpytivější záležitosti této značky, které dosáhla ve spolupráci s firmou Swarovski.

V České republice jsou hodinky Guess k dostání například na e-shopu A-Hodinky.cz, kde lze dále zakoupit náramkové hodinky značek jako DKNY, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Ice-Watch či Gucci.

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu