Romantická kolekce Camaieu jaro/léto 2011

Romantická kolekce Camaieu jaro/léto 2011

17. dubna 2011, Camaieu kolekce jaro 2011, Camaieu oblečení jaro 2011, bunda

Sponzorované odkazy

Francouzská společnost Camaieu navrhuje a vytváří oděvy pro ženy ve věku 20 až 40 let, a to již 27 let. Od té doby se obchody Camaieu plní vždy kvalitními a módními modely.

Camaieu připravila pro všechny milovnice módy elegantní a romantickou kolekci jaro/léto 2011. Protože s sebou aktuální sezóna přináší teplé počasí, tak zde najdete hlavně lehké materiály, pleti lichotivé barvy a splývavé linie kopírující každý váš krok. Camaieu nabízí nejen silné trendy této sezóny, ale i stylové jarní trendy dle svého francouzského pohledu.

Modely z Camaieu kolekce jaro 2011 jsou perfektní jak do města, tak pro chvíle relaxace, v každém případě bude váš vzhled vždy elegantní a pod vlivem módy. Camaieu móda je pro všechny, kteří chtějí vypadat elegantně, proto se dá móda jednoduše použít ve stylu Preppy (což je sportovně-elegantní styl univerzitní smetánky), například: vlněný kabátek, plátěné kalhoty, košile v ženské i pánské linii atd. Dominantní barvou je tmavá až půlnoční modrá, dále pak šedá, odstíny přírodní a cappuccinová.

Camaieu v rockovém stylu

Pojďte si zaflirtovat s americkým stylem 60. let. Rockové trendy využijete na divoké víkendy s kamarádkami – zkuste džíny nebo sukni s volánky, tričko s potiskem a samozřejmě kožená bunda, ta nesmí chybět. Do vlasů si uvažte šátek a na nohy obujte kotníkové botky s nýty nebo klidně i baleríny, v žádném případě ale nezapomeňte na náramky, hodně náramků.

Na výlet s Camaieu

Na cestování a výlety se hodí safari styl, jež se hodí pro jakoukoliv situaci. Dobrodruzi nyní budou nadšeni ze saharské bundy, béžových plátěných kalhot a košilových šatů. V takovémto outfitu se totiž můžete procházet po lesních pěšinkách a pak klidně vejít do města aniž byste se musela stydět za své víkendové vytahané tepláky.

Rozkvetlé jaro

To by snad ani nebyly jarní a letní trendy kdyby v nich chyběly květinové potisky. Na Camaieu oblečení jaro 2011 byly květiny použity na tuniky, šaty, overaly, ale i na lehké svetříky. Francouzská značka klade důraz na jemnost a romantiku, taková je totiž pravá žena.

Zdroj: www.camaieu.fr

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu