Jednodílné plavky 2011: Nike, adidas či Roxy?

Jednodílné plavky 2011: Nike, adidas či Roxy?

28. dubna 2011, dámské plavky, dámské plavky 2011, plavky adidas, plavky Nike, plavky Roxy, jednodílné plavky, léto 2011, Adidas, Nike, Roxy

Sponzorované odkazy

Právě teď je ten pravý čas na shánění plavek! V zimě bylo ještě brzo a v létě bude již pozdě, pojďme si tedy představit jednodílné plavky 2011 teď. Jednodílné plavky mají mnoho kladů i záporů. Ocení je především plnoštíhlé ženy, jelikož jim plavky zakryjí jejich nedostatky. Pro štíhlé ženy jsou naopak peklem, protože se v nich nemohou správně opálit. Každé žena si ale v plavkách najde ty pravé, a proto už tohoto porovnávání nechám.

Pokud jste si mysleli, že jednodílné plavky jsou nudné a nezajímavé, tak jste se šeredně mýlili. Velice zajímavé jsou jednodílné plavky s nohavičkou či jednodílné plavky tanga, které se také vyrábějí. Plavky s nohavičkou jsou určeny pro ty ostýchavější a plavky tanga zase naopak pro ty odvážnější. Podle mě si tedy mezi jednodílnými plavkami vybere každá žena.

Dále si pak můžeme jednodílné plavky rozdělit na jednodílné sportovní plavky a na jednodílné plavky na klasické válení a příležitostné koupání. Jednodílné sportovní plavky jsou navrženy speciálně pro sportování a aktivní plavání. Naleznete je v obchodech se sportovním zbožím či na internetě pod sportovními značkami, jakými jsou adidas, Nike, Litex a další. Klasické jednodílné plavky naleznete na mnoha internetových e-shopech, jako je například www.astratex.cz či v kamenných obchodech pod značkami Victoria's Secret, F&F, Triumph.

Jednodílné plavky Nike 2011

Kolekce jednodílních plavek Nike 2011 je velice líbivá. Plavky jsou pestrobarevné a zaujmou nevšedními vzory. Střih je klasický, ale za to pohodlný. Plavky jsou speciálně ušité pro sportovce. Ve vodě poskytují co nejmenší odpor a zaručí tak lepší sportovní výkony. Hodí se ale i pro rekreační plavce, jelikož ceny jednodílních plavek Nike jsou s cenami nesportovních plavek srovnatelné.

Jednodílné plavky adidas 2011

Jednodílné plavky adidas 2011 jsou též velmi klasické jako jednodílné plavky Nike 2011. Je přece obecně známo, že produkty adidas se produktům Nike a naopak velice podobají. Plavky adidas jsou též určeny pro sportování a jejich design vás ani moc nepřekvapí. Hold sportovní plavky jsou určeny pro sportování a ne pro to, aby se v nich předvádělo na slunných plážích a venkovních bazénech.

Jednodílné plavky Roxy 2011

Značka Roxy se nedá pokládat za vyloženě sportovní, jelikož její produkty mají vždy od všeho něco. A jednodílné plavky Roxy 2011 vás zaručeně překvapí a to jak barvou tak i střihem. Tyto plavky se s adidas ani Nike nedají porovnat. Roxy má veliký výběr všech zajímavých druhů plavek, a proto má takový úspěch. Z jejich dokonalé nabídky si vybere každá žena i dívka.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu