Be young and primitive! / Kolekce YOUNGPRIMITIVE jaro-léto 2011

Be young and primitive! / Kolekce YOUNGPRIMITIVE jaro-léto 2011

3. května 2011, Young Primitive, YOUNGPRIMITIVE, young primitive trička, trička s potiskem, trička s designem

Sponzorované odkazy

V záplavě mainstreamových značek vás vždycky potěší, když naleznete něco, co se dostatečně liší a navíc je to nápadité a vtipné. Přesně taková je pro mě i značka Young Primitive, která ačkoliv je na trhu již nějaký ten rok a je čím dál tím úspěšnější, stále si drží jakýsi punc jedinečnosti a býti „mladým primitivem“ ještě stále něco znamená. Znamená to, že vám nestačí koupit si tričko s velkou fajfkou na hrudi, ale že nahlížíte na oblečení jako na prostor pro vyjádření svého postoje či jako na formu komunikace s okolím a pokud patříte mezi ty, kteří rádi nechají ostatní zapřemýšlet nad myšlenkou či sdělením toho, co máte na hrudi, pak jsou trička a dnes už i jiné produkty YOUNGPRIMITIVE to pravé.

Pamatuju si, kdy jsem se osobně se značkou YOUNGPRIMITIVE seznámila já, psal se rok 2006 a trička s banánem „Which way?“ či „Superman is dead“ byla hity v kruhu mých přátel. Týpek s letadýlkem a.k.a Venca Chládek byl vidět na každém sloupu či dopravní značce od Prahy až do Brna. A to všechno přesně sedm let po té, co si tvůrce značky a autor většiny designů Filip Urban (známý jako efa) pořídil webové stránky na které umisťoval své první „primitivní“ výtvory.

Dnes YOUNGPRIMITIVE nabízí daleko více než jen trička. Vtipné designy najdete na mikinách, kabelkách a dalších doplňcích, k originálnímu designu vám také yp zaručí vysokou kvalitu každého produktu. Můžete si být též jisti individuálním přístupem, jelikož od každého designu se vyrábí omezené množství kusů. Ke každé objednávce vám také automaticky zabalí malý dárek ve formě sady nálepek, popřípadě odznáčků, visaček, atd. Domů k vám pak dorazí balíček v originální yp krabici.

Nejlépe však značku YOUNGPRIMITIVE vystihují slova samotných autorů:

„Snažíme se, aby yp fashion bylo něco víc, než jen prázdný název značky na tričku. Chceme nadále rozšiřovat tuhle komunitu lidí, kteří se cítí být součástí a rádi by tak reprezentovali snahu a myšlenky mladých primitivů a to je být svůj, respektovat a uznávat ostatní, nebýt pasivní, vymýšlet, tvořit, přemýšlet…zkrátka pomáhat budovat lepší svět .“

Ukázky z kolekce YOUNGPRIMITIVE jaro-léto 2011

zdroj: http://youngprimitive.cz/

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu