Decentní tenisky z kolekce Nike x Liberty dorazily už i k nám

Decentní tenisky z kolekce Nike x Liberty dorazily už i k nám

12. května 2011, Ikonikstore.cz, Air Force One, Dunk, Blazer, Nike, tenisky Nike, Nike Sportswear, obuv Nike, tenisky, Liberty

Sponzorované odkazy

Neopakovatelné je znovu tu, očekávané se stalo neočekávaným. Před několika lety se na trhu objevily první kousky kolekce tenisek, které vyvolaly značný rozruch. Některé spolupráce s různými značkami projdou kolem, většina lidí si jich ani nevšimne. Ovšem to se hned u první spolupráce značky Nike s módním domem Liberty rozhodně nestalo.

Z obrovské popularity debutové série obuvi bylo téměř jasné, že obnovení spolupráce NikeLiberty na sebe nenechá dlouho čekat, jenže přesné datum nám nikdo neposkytl. První zmínky o nových teniskách ze stejné dílny se objevily na internetu před několika měsíci, přičemž výsledný verdikt přichází až nyní!

Legendární spojení originálních vzorů a klasických tenisek je zpět, ovšem kompletní edice obuvi působí ještě efektivnějším dojmem než ta předchozí. Tentokrát se lidé od Liberty zaměřili na ikonické kecky Nike Air Force One, Nike Dunk a Nike Blazer. Samozřejmě, že kolekce by nebyla kompletní bez kotníkových modelů, o to se postaralo hned několik variant sneakers typu Blazer a Dunk.

Jestliže už pomalu přemýšlíte, kam pro tyto luxusní tenisky zajít, zadržte. Český obchod ikonik. coolture store, který se specializuje na výstřední kousky Nike Sportswear, si tak velkou událost nemohl nechat ujít a pro slečny obstaral hned pětici různých barevných variant z této edice. Avšak Liberty x Nike kolekce přichází na trh ve velice limitovaném množství, a tak ani nabídka v Ikoniku není nekonečná. Do Čech se dostalo pouze několik kusů od každé colorway, což ale znamená, že na ulici v nich jen tak nikoho nepotkáte.

Zaujme i cena, která se prakticky neliší od klasických releasů, i přesto, že ryze dámské potisky ve spojení s exkluzivními teniskami, které stojí za popularitou značky Nike Sportswear, se stalo ihned celosvětových hitem. V Londýně se například konala release párty, která byla doprovázena i eventem v Ikoniku k uvedení Liberty série na trh. Objednávat ji můžete i online, a to na Ikonikstore.cz.

Autorem článku je Hura. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu