Módní doplňky pro muže v roce 2011

Módní doplňky pro muže v roce 2011

13. května 2011, pánské doplňky 2011, sluneční brýle, kšandy, hodinky, hodinky Ed Hardy, Roberto Cavalli, Gucci, Bentley

Sponzorované odkazy

Moderní doba s sebou přináší mnoho pokrokových výrobků. Vše se zdokonaluje a propracovává do nejmenších detailů. Jinak tomu není ani v módě. Outfit vytvořený ledabyle, jakoby jeho stvoření nestálo žádnou námahu nebo uhlazený minimalistický styl. Ať tak či tak základem dokonalého outfitu pro pány jsou vhodně zvolené doplňky. Často je dechberoucí, jak drobné detaily dokáží zázraky.

Muž nemusí být zrovna metrosexuál, aby dokázal využít módních doplňků pro vylepšení své image. V tomto případě je také vhodné ujasnit si, jestli jde o vytvoření pracovního stylingu (zaměřit se na business módu) anebo na módu volnočasovou.

Módní doplňky pro muže v roce 2011 přinášejí nepřeberné možnosti, jak doladit oblečení. Zmíníme pánské pásky, šály, ale také šperky (mezi nimi i hodinky), sluneční brýle nebo pánské tašky.

Business móda nemusí být vždy nudná

Často slýchávám ve svém okolí velmi zajímavé názory ohledně business módy. Profesionální image muže začíná být stále propracovanější, ale většina lidí to pouze přehlíží. Už dávno se nejedná o košili, oblek a společenské boty. Záleží na barevné kombinaci, na materiálech a zejména na volbě vhodných módních doplňků.

Nenápadné manžetové knoflíčky vykukující z podrukávů saka vzbuzují pocit prestiže, dobře uvázaná hedvábná kravata upoutá na první pohled pozornost a kožený pásek s hranatou sponou budí respekt.

Prvků jak vyladit outfit je mnoho. V business módě se jedná především o hodinky. Většinou čím dražší, tím větší respekt u business partnerů. Tato móda nepodléhá výrazně barevným módním trendům, ale rozhodně se drží na úrovni nejvyšších módních návrhářů každou sezónu.

Toto léto se jednoznačně vrací na scénu retro prvky. Vnímat je můžeme například u slunečních brýlí, kde jsou velmi populární plastové pilotky. Takové nabízí značka Gucci v několika barevných provedeních.

Doplnit je můžete o Gucci šálu v klasických barvách této značky. Kvalita je zaručena – 100% UV ochrana a šála vyrobena z té nejlepší 100% bavlny.

Odvážnější z Vás by jistě dali přednost značce Roberto Cavalli. V širokém portfoliu divokých modelů nabízí Roberto Cavalli i decentnější modely s velmi dynamickým designem.

Menší perlička na závěr doplňků z business módy – značka Bentley nabízí naprosto unikátní model slunečních brýlí inspirovaných designem brýlí pilotů z roku 1940.

Pánské módní doplňky pro volnočasovou módu

Jednou z velmi hravých módních značek vynikajících zejména specifickým designem je značka Ed Hardy. V pestré letní kolekci naleznete brýle s výraznými motivy nebo hodinky všech barev, rozměrů i designových zpracování. V kolekci pochopitelně nechybí motivy růže a lebek.

Letos se budou těšit velké oblibě přírodní barvy, a to nejen v létě, ale také na podzim. Béžová, khaki, hnědá – s nimi nešlápnete vedle. A pozor – jeden z vracejících se módních hitů jsou také pánské kšandy!

Zdroj: www.edhardyshop.com , www.forzieri.com , www.polyvore.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu