Plavky od Astratex: Léto má svůj sex appeal

Plavky od Astratex: Léto má svůj sex appeal

1. června 2011,

Taky někdy máte pocit, že nahlédnete do šatníku, a jako by se odtamtud vypařilo všechno, co stojí za to si na sebe vzít? Já vím, že je to ohraná fráze, „zase nemám nic na sebe“, ale jestliže chceme jít s dobou a nezamykat se před světem za zavřenými okny, musíme prostě šatník bezpodmínečně obměňovat. A šuplík se spodním prádlem nevyjímaje.

Spodní prádlo, aby vypadalo stále vkusně a pěkně, nemůže vydržet na celý život. Kvalitní spodní prádlo sice nejednou tvoří nákladnější položku, ale stoprocentně splní svůj efekt. Vyzdvihne prsa a upraví jejich tvar, elastické kalhotky mohou stáhnout spodní partie nebo naopak lehká tanga nenarušují ideální vzhled outletu, takže se každý muž rád otočí za našimi zády. Spodním prádlem také ukazujeme svou povahu a náladu; samozřejmě tam, kde je to příhodné. Může být veselé a barevné nebo eroticky laděné, či decentní. Vybíráme ho k typu oblečení, aby prosvítalo jen to, co bychom si přáli a naopak.

Nicméně když hovoříme o spodním prádle, s nadcházející letní sezónou to chce často obměnu i plavek. Po roční pauze, když nahlédnete do šuplíku, nejednou ty loňské už nejsou prostě „košer“, aby v nich člověk mohl vyjít opravdu bez rozpaků a se zdviženou hlavou na pláž. Co se týká dámských plavek, pak je pouze na každé ženě, jaké zvolí nejraději, dvoudílné či jednodílné plavky. Jednodílné plavky nabízí tu výhodu, že často vytváří dojem štíhlejší a delší postavy. V kombinaci se stylovými plážovými botami, kabelkou na důležité kosmetické doplňky, trendy slunečními brýlemi a eventuální lehkou stylovou pokrývkou hlavy si zasloužíme nejeden obdivný pohled.

Léto vůbec patří k nejhezčím ročním obdobím. Nejen pro své krásné počasí, ale i tu barevnou rozmanitost. Měla by tomu odpovídat i volba letního outletu. Vzdušné, barevné šaty, vzorovaná trička, světlé lehké kalhoty. Je zbytečné se schovávat za černou, leda tak za černými skly slunečních brýlí, abychom si chránili oči před ostrým sluncem a ultrafialovým zářením.

Léto má v sobě schovaný i jistý sex appeal. I když někdy lamentujeme, že je horko a nejraději bychom se schovali v klimatizovaném pokoji, stejně nakonec vyrazíme do ulic nebo k vodě. Ono je hezké vidět hezké věci, a když si člověk umí vybrat to správné letní oblečení, oči to jen potěší.

Jedná se o PR článek.

Autorem článku je PR. Článek najdete v kategorii plavky, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu