Barevná a trendy letní kolekce Orsay 2011

Barevná a trendy letní kolekce Orsay 2011

13. června 2011, Orsay, léto 2011, kolekce Orsay, oblečení Orsay, letní kolekce

Sponzorované odkazy

Možná jste, stejně jako já, s přicházejícím teplým počasím zjistili, že vaše letní garderoba má značné trhliny. Většina věcí ve skříni je obnošená, nebo vyšla z módy. Možná chybí i kousky pro léto 2011 zcela zásadní jako květovaná sukně, maxi šaty nebo romantická bílá halenka. Je tedy na čase tyto nedostatky napravit a vydat se podívat, co je v obchodech nového. Velkou porci módy a trendů si pro nás nachystala značka Orsay a na její kolekci léto 2011 se dnes podíváme.

V letní kolekci Orsay najdeme přehlídku mnoha stylů. Od těch elegantnějších, přes romantické až po rockerský či boho look. Ať už je vašemu srdci nejbližší jakýkoliv z nich, nezapomeňte ho okořenit spoustou doplňků, ty letos hrají v poli módy důležitou roli!

Letní nezbytnost? Květiny!

Květinové sukně, šaty, trička – vidíme je snad v každém obchodě a tak zřejmě každému došlo, že letos hrají květiny prim. V letní kolekci Orsay tak přirozeně květinový motiv také nemůže chybět a tento symbol ženskosti se v ní objevuje převážně na tričkách a halenkách.

Na vlnách nude barvy

Všude se mluví o tom, že letos hrají hlavní roli barvy, a to co nejvýraznější. Trochu se přitom zapomíná na odstín nude, neboli „nahou“ barvu. Je neméně trendy a působí velmi žensky a elegantně. Byla by rozhodně škoda ponechat odstín nude bez povšimnutí, ale to se návrhářům Orsay naštěstí nestalo. Této barvě věnovali velkou pozornost a vytvořili v ní úžasné romantické šaty, košili s kanýrky či pohodlné kalhoty a šortky.

Nezapomeňte na maxišaty

Žádná kolekce módních značek se letos rozhodně nemůže ukázat bez maxišatů. Oblíbily si je celebrity, a začínají se šířit i mezi námi ostatními. Horké letní dny, dovolená u moře, cesta na koupaliště – pro všechny tyto příležitosti maxišaty využijete. Pokud ale neoplýváte dlouhými nohami, či vám takto šité šaty prostě nesedí, nezoufejte. Pro vás nachystala značka Orsay opravdu široký výběr šatiček dlouhých nad kolena v nejrůznějších barvách, s potisky i bez nich.

Nenechte si letní kolekci značky Orsay ujít a udělejte si radost letními trendy!

Zdroj: www.orsay.net.pl

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu