Pánské šortky léto 2011

Pánské šortky léto 2011

20. června 2011, pánské šortky, pánsé kraťasy, šortky 2011

Sponzorované odkazy

Šortky jsou jedním z hlavních kousků pánského letního šatníku. Dle zvoleného typu a barevné kombinace se snadno kombinují a především mužům v horkých dnech zajišťují potřebný komfort. V roce 2011 se dává v módním světě přednost kratším šortkám nad kolena v sportovně-elegantním stylu. Ovšem n a prodejních pultech stále zůstávají sporotvní šortky vhodné na koupaliště i na pláž či na různé druhy sportů.

Andrew Christian – nejen inovační spodní prádlo

Americký designer Andrew Christian je známý především pro své inovativní spodní prádlo. Ale jeho kolekce obsahují i plavky nebo pánské šortky. Často vytváří limitované edice, kde dává vyniknout jednoduchému a funkčnímu designu. Kraťasy Andrew Christian seženete v luxusních buticích v Los Angeles nebo v New Yorku. Na oficiálních stránkách probíhá i internetový prodej, ale prozatím je většina z jeho modelů k dostání pouze v oficiálních buticích.

Sportovní elegance šortek Ben Sherman

Ben Sherman reprezentuje zejména casual oblečení a je jednou z nejoblíbenějších značek tohoto typu v UK. Prosadil se tvorbou tzv. „oxford shirt“ – košile s límečkem a manžetami na rukávech.** Pánské šortky** se pevně drží v duchu casual stylu značky. Můžete k nim nosit košile, polo trika či sako a docílíte ležérního britského stylu.

Nekonvenční Ed Hardy

Značku Ed Hardy není třeba představovat – výrazné motivy lebky, tygra nebo srdce se objevují v každé kolekci. Letos můžete zvolit originální šortky vhodné na surfování či jiné vodní sporty.

Originální streetová móda na Karmaloop.com

Příznivci streetové módy určitě najdou své vysněné kousky v internetovém e-shopu www.karmaloop.com . Kraťasy se sníženým sedem jsou toto léto rozhodně v módě! Na výběr jou jeanové variace nebo vzdušné plátěné šortky. Důraz se klade na detailní propracování.

Zdroj: www.karmaloop.com , www.edhardyshop.com , www.bensherman.com , www.andrewchristian.com , Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu