Hodinky Hugo Boss a Calvin Klein

Hodinky Hugo Boss a Calvin Klein

27. června 2011, hodinky, dámské hodinky, pánské hodinky, hodinky Hugo Boss, Hodinky Calvin Klein, náramkové hodinky, luxusní hodinky, značkové hodinky

Lidé se odpradávna řídili časem, ale zatímco dříve své životy vydávali napospas přírodním jevům, dnes už se můžeme spolehnout na tak rafinovaný lidský vynález, jakým bezesporu jsou náramkové hodinky a být tak pány svého času. Avšak hodinky už dávno neplní pouze funkci určování času, nýbrž také funkci estetickou a staly se tak luxusními doplňky, stejně jako například náhrdelníky či prsteny, které dotváří naši osobnost. Avšak vkus každého jedince je různý, a to platí i při výběru hodinek. Dnes se tedy společně podíváme na stylové a luxusní hodinky Hugo Boss a Calvin Klein. Ty první ocení hlavně vyznavači elegantního klasického stylu, druhé zase upoutají ty, kteří dávají přednost čistým liniím a svěžímu modernímu vzhledu.

Hodinky Hugo Boss

Když se řekne Hugo Boss, většina z nás si představí elegantní a luxusní obleky na úspěšných mužích, přesně takové jsou pak i náramkové hodinky Hugo Boss, které jsou vyráběné z těch nejkvalitnějších materiálů ve spolupráci s těmi nejlepšími švýcarskými designéry. Spojují tak v sobě špičkovou hodinářskou technologii s moderním a luxusním vzhledem. Hodinky Hugo Boss si můžete pohodlně vybrat na e-shopu www.timestore.cz, kde si vyberou hlavně pánové, avšak Hugo Boss vyrábí samozřejmě i dámské hodinky, které stejně tak jako ty pánské, oplývají luxusem a elegantním vzhledem.

Hodinky Calvin Klein

Hodinky Calvin Klein se na rozdíl od těch Hugo Boss vyznačují modernějším trendy vzhledem, originálními tvary a nádherným spojením barev (zvláště pak v dámské kolekci), to vše dohromady propůjčuje hodinkám Calvin Klein mladistvý a svěží vzhled. Hodinky Calvin Klein jsou opravdu výjimečné, a většina modelů je vyráběna z antialergické nerezové oceli, a to jak v lesklé, tak i v matné variantě. Najdete tu však i modely zlaté či s koženým řemínkem, ciferníky jsou pokryté odolnými minerálními sklíčky, dražší modely mají pak safírová skla. Tyto hodinky však nejsou určené pro sport, hlavní důraz je kladen na nadčasový moderní design, a tudíž od hodinek Calvin Klein nečekejte vodotěsnost či další podobné funkce. Hodinky Calvin Klein se vám stanou krásným módním doplňkem, a to za příznivější cenu, než u jiných high fashion značek.

Zdroj: www.timestore.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu