Maxi šaty léto 2011

Maxi šaty léto 2011

4. července 2011, maxi šaty 2011, dlouhé šaty, trendy šaty 2011

Sponzorované odkazy

Milovnicím dlouhých šatů srdce na jaře a v létě srdce zaplesá, zatímco v zimě je mohou nosit jen na slavnostní příležitosti, nyní si jich mohou dosyta užít kdykoliv. Jsou variabilní, trendy, ženské, sexy a jsou určeny pro jakékoliv věkové kategorie a typy postav.

Víte, jaké šaty dlouhé délky letos poletí? Trendy se sice zase tak drasticky nemění, jisté obměny ale zaznamenat můžeme. Tento rok vévodí trendům dlouhé šaty jako vystřižené ze 70. let. Znamená to smyslné splývané šaty v kovových odstínech, hippie styl, etnické prvky a také květiny. Tento vzor poslali na mola třeba Ralph Laurent, Dolce Gabbana nebo Etro. Dále návrháři vsází na extravagantní provedení střihu, glamour a minimalismus.

Barevné letní šaty

Z barevné škály se zaměřte na šťavnaté barvy, které jsou pro letošní léto celkovým znamením, bok po boku jdou třeba s pastelovými nebo romantickými pudrovými odstíny. Zvířecích vzorů není nikdy moc, letos ale vsaďte spíše na ten nejpoužívanější- leopardí a nešlápnete vedle.

Hodí se na jakoukoliv příležitost, oceníte je na dovolené i jako oblečení pro každodenní look. I s jedněmi klasickými šaty se dá vyhrát, doplňte je o velký klobouk, výrazné náušnice nebo krátkou koženou bundičku a pokaždé budete vypadat jinak.

Nejvíce maxi šaty využijete v parných dnech, jsou vzdušné, příjemné a chladivé. Nahrávají ženám s nedokonalou postavou, lehce schovají větší zadeček i silnější stehna. Dokonalým nohám dají vyniknout trendy šaty s průstřihy, „halter neck“ střih s velkým výstřihem upozorní na vaše plná ňadra, šaty zakončené žabičkováním pomůžou malým prsům k dokonalosti. Pokud chcete nahonit pár centimetrů navíc, k šatům si vezměte boty na klínku, které vás zvednou do výšin, jsou přece jen pohodlnější než boty na podpatku. Pohodlnější variantou jsou jednoduché sandálky nebo gladiátorky.

Šaty na léto 2011

Rozhodně nejlépe vypadají letní šaty, které skrývají i chodidla. Všechno má své pro i proti- sice jsou krásné, na druhou stranu ale po delším vymetávání zaprášených ulic už nebudou vypadat tak pěkně, jak jste si je koupily. Tady ale záleží také na materiálu, bavlněné šaty se nebudou chovat jako ty lehké šifonové nebo hedvábné.

Pro inspiraci můžete nakouknout na fotky celebrit, které se do** maxi šatů** pravidelně každoročně oblékají. Zaměřit se můžete třeba na Nicole Richie, kterou v létě téměř v ničem jiném neuvidíte.

zdroje: polyvore.com, asos.com, thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu