Exkluzivně: H&M hrdě ohlašuje spolupráci s Versace

Exkluzivně: H&M hrdě ohlašuje spolupráci s Versace

21. června 2011, H&M, Versace, H&M oblečení, Versace pro H&M, Versace for H&M, Donatella Versace

Sponzorované odkazy

Již nějakou dobu jsem si pokládala otázku, kdo by mohl být dalším designérem, který bude spolupracovat s H&M. Na to hned navazovala další otázka, a to „Kdy tato spolupráce bude ohlášena?“, jelikož od poslední spolupráce s Lanvin již uplynulo spousta času. Zrovna dnes, v první letní den, se ke mně dostala tato bombastická novina, že dalším, kdo propůjčí H&M svůj talent a vtiskne tak oblečení H&M high fashion look, nebude nikdo jiný, než samotná Donatella Versace.

Musím říct, že po přečtení této novinky, jsem ještě chvíli nevěřícně upírala zrak na monitor svého laptopu a až poté se začala těšit na výsledek této skvostné spolupráce. A troufám si říct, že po ne až tak bombastických spolupracích se Soniou Rykie*l či *Lanvin, to bude kolekce velmi úspěšná a ještě očekávanější než ta od Jimmyho Choo před pár lety. Jak by taky ne! Versace je jednou z nejlegendár­nějších módních značek vůbec. A ačkoliv se Donatella nechala slyšet, že se nikdy při své tvorbě nedívá do minulosti, nýbrž do budoucnosti, kolekce pro H&M, jež bude k mání 17. listopadu tohoto roku, bude pohledem do bohatého dědictví této značky, plného kůže, vzorů, barev a nevázanosti v exkluzivních materiálech a za fantastické „háemkovské“ ceny.

Sama Donatella ke spolupráci s H&M řekla: „Jsem opravdu nadšená ze spolupráce s H&M a z možnosti dostat se tak k širokému okruhu zákazníků. Tato kolekce bude ztělesněním značky Versace, perfektní pro fanoušky H&M i Versace po celém světě.“ Neméně nadšená z této kolaborace byla i Margareta van den Bosch, creative advisor H&M: “Versace je jednou z nejdůležitějších značek poslední doby a kolekce pro H&M bude glamorózní a okázalá, tak jak jsme od Versace zvyklí. Donatella Versace nám poskytne několik ikonických modelů z archivů značky. Tato spolupráce je opravdu výjimečná a perfektní pro party sezónu.“

Kolekce bude obsahovat jak modely pro ženy, tak i pro muže a dostane se i na pár kousků do kolekce Home. K mání bude od 17. listopadu 2011, a to ve více než 300 obchodech po celém světě i online. A aby té mánie kolek Versace nebylo málo, Donatella navrhla ještě pre-spring kolekci, která bude exkluzivně dostupná pouze v zemích s online prodejem od 19. ledna 2012.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu