Nakupování v New Yorku

Nakupování v New Yorku

24. června 2011, nakupování v New Yorku, NY, NYC, New York nakupování, značkové obchody, levné nákupy

Sponzorované odkazy

Letní období doslova láká k navštívení nových zemí a měst a rozhodně se nemusí jednat jen o procházení památek či koupání k moři. Čím dál více se turistickým cílem stávají obchodní domy a třídy, a to zejména v zemích, kde na oblečení a doplňcích visí cenovky s výrazně nižší cenou, než u nás. Mezi tyto země patří možná překvapivě i USA a do nákupní Mekky New Yorku míří každým rokem více a více lidí. Navíc tuto metropoli ve spojitosti s módou proslavilo hned několik filmů a seriálů, a kdo by se nechtěl projít po místech, kde nakupovala Carrie Bradshaw?

Pokud jste si na výlet do NYC ušetřili více peněz a vaším cílem je koupit si i nějaký ten exkluzivní návrhářský kousek, nezapomeňte navštívit proslulou Fifth Avenue. Mezi 49. a 60. ulicí na vás čekají značkové obchody jako Louis Vuitton, Tiffany & Co, Prada či Gucci i obchodní domy Saks Fifth Avenue nebo Barneys & Bergdorf Goodman. Jedná se o nejdražší ulici světa, nedosáhla na ní ani Oxford Street v Londýně ani proslulé Champs Élysées v Paříži. A i kdyby vaše finanční prostředky nedovolovaly si něco z této třídy pořídit, rozhodně stojí za to si mezi tímto luxusem udělat alespoň malou procházku.

Většina z nás se ale do New Yorku vydává za levnými nákupy, proto se pojďme vrátit z výšin závratných cen zpět na zem a projděme si pár tipů, kde pořídíte super kousky skoro za hubičku. Za slevami, které dosahují až 70% z původní ceny, se vydejte do obchodního domu Century 21. Čeká tam na vás několik pater nabitých oblečením a doplňky k prasknutí. Určitě také stojí za to nevynechat ani Macy’s nebo Bloomingdale’s. Obchody v New Yorku zkrátka vědí, jak své zákazníky nalákat a potěšit.

A teď ještě pár rad na závěr. Díky opravdu výhodným cenám a nepřebernému množství si v NY nakoupí opravu každý. Myslete ale na to, že všechno oblečení a doplňky musíte nějak dopravit domů. Proto jeďte s velkým a poloprázdným kufrem, do kterého se vaše úlovky vejdou. Také si na nakupování vyhraďte dostatek času, nejde jenom o to, abyste stihla všechno projít, ale musíte počítat i s velkými frontami na kabinky i u pokladen.

Nakupování v New Yorku je opravdovým zážitkem a je potřeba si ho pořádně užít. Proto sbalte kreditku a nejlepší kamarádku a vydejte se do nakup ráje.

Zdroje: en.wikipedia.org, James Woodson / Photo Disc / Thinkstock, Thinkstock, iStockPhoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii cestování a gastronomie a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu