Flip-flopy neboli dámské žabky

Flip-flopy neboli dámské žabky

5. července 2011, dámské žabky, plážová obuv, flip-flopy, dámské boty, plážovky, letní obuv, platforma, podpatek

Sponzorované odkazy

Nejlepší letní obuví pro dámy jsou bezpochybně flip-flopy neboli žabky! Jsou pohodlné, sexy a taky velice praktické. Snad žádné jiné botky nejsou tak skladné, jako žabky. Jestliže se s nimi vybavíte na letní dovolenou, nebude s nimi mít určitě žádný problém při balení. Zaberou vám jen minimum místa. Troufnu si i říct, že u žabek máte ten největší výběr. Jak mezi barvami tak designem.

Žabky jsou jednoduché botky. Dalo by se říci, že je to jen podrážka s páskem, který si proplete mezi vaším palcem a ukazováčkem u nohy. I když vypadají jednoduše, je neuvěřitelné, jaká se s nimi dá udělat paráda. Můžete si vybrat klasické žabky bez jakýchkoli příkras. U takových můžete vyzkoušet všechny barvy, na kterých především záleží. Velikou výhodou je, že žabky nejsou tak drahé, a proto si kupte jen klasické například ve čtyřech odlišných barvách ke každým šatům jedny.

Pro náročnější jsou tu i například žabky s blyštivými kamínky. I když je to jen pouhá bižuterie, vaše žabky nádherně ozdobí a stanou se nevšedními. Nebudou už vypadat, jako klasické plážovky, ale jako krásné střevíčky. Jestliže si je oblíbíte budete je moci nosit i do společnosti.

Další ozdobou pro vaše žabky jsou také například napodobeniny letních kvítků z látky či kůže. Jinak vypadají i žabky s dvojitým páskem. I když jsou žabky dost laciné, s dvojitým páskem vzbuzují naději, že byly dražší. Jiné ozdoby snad už na žabkách ani nenajdete. Velmi oblíbené jsou též žabky s flitry, které ale moc dlouho třpytivé nevydrží a potom také žabky s různými napodobeninami drobných zvířátek.

Další vylepšení žabek může být v samotném designu. Za ta léta, co se žabky vyrábějí se jejich vzhled dost změnil. Nemusíte mít jen klasické žabky s placatou podrážkou ale i na vysoké platformě. Takovéto žabky vypadají úplně jinak a zvýraz'nují vaší ženskost. Dalším tuningem, se kterým výrobci žabek přišli, je takzvaný ,,čudlík". Vypadá velice roztomile, ale pokud se vám nelíbí, že v žabkách šmajdáte, tak v žabkách s čudlíkem budete ještě víc. Možností je holt spousta, stačí si jen vybrat.

Zdroje: www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu