Skvělé na léto - Dámské sandály

Skvělé na léto - Dámské sandály

20. července 2011, sandály, letní obuv, páskové sandály, sandály na podpatku, sportovní obuv, plážovky

Sponzorované odkazy

I v tomto horkém počasí se můžete v botách cítit dobře, a to hlavně pokud se rozhodnete pro letní sandály, které jsou velice pohodlné. Jen tak se vám v nich nezapotí noha a v porovnání s žabkami v nich budete mít pevnou nohu a nemusíte zbytečně šmajdat. Některým ženám připadají sandály zmužnělé, ale přesvědčím vás, že je v nich víc ženskosti než si myslíte.

Prvním typem sandálů jsou klasické páskové sandály. Jak už z názvu zní, vyznačují se páskami kolem nártu i páskem za patou, které mají postranní přezku nebo se zapínají na suchý zip. Tyto pásky jsou délkově upravovatelné a to vám zajistí naprostý komfort. Tento typ sandálů se vyrábí bez podpatků jen s rovnou podrážkou, ale i na nižším klínku. Tyto páskované sandály skvěle zvýrazní vaší nožku.

Vaší ženskost ještě více podtrhnou sandály na podpatku. Nadzvednou vás a krásně prodlouží vaše nohy v krátké letní minisukni nebo šortkách. Můžete je skutečně nosit ke všemu, jelikož se ke všemu také hodí. Podpatek si budete moci vybrat, jak velký chcete i jak tvarovaný, jestli jehlový nebo obyčejný. Možností máte spoustu. Třeba spojit sandály na podpatku se sandály na platformě dohromady. A to je teprv elegance!

Sandály si můžete vybrat sportovní nebo elegantní. Záleží na tom, kde je chcete nosit. Sportovní sandály využijete například do přírody. Jsou lehké, vyrobené z kvalitních materiálů a umožňují bezpečnou chůzi, ať jste v jakémkoli terénu. Vybrat si budete moci téměř ze všech sportovních značek, jako je Nike, Adidas, Puma atd. Elegantní sandály jsou většinou na podpatku a jsou velmi všestranné. A sandály bez podpatku s rovnou podrážkou můžete využít například v létě na pláž.

Troufnu si ale říct, že letošním hitem bude spojení klasických žabek se sandály. Zachovaly si klasické ,,pásování" a od žabek odkoukaly nošení mezi prsty. Vypadá to velice roztomile! A jestliže patříte k těm, kteří se nemohou mezi sandály a žabkami rozhodnout, tak takhle máte vyhráno. S těmito ,,žabkosandály" si přijdete na své.

[Zdroje: www.shopstyle.com www.polyvore.com iStockPhoto/Thin­kstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu