Hodinky Bulova: Světová špička původem z Česka

Hodinky Bulova: Světová špička původem z Česka

3. července 2011, hodinky, Bulova, hodinky Bulova, Bulova Accutron, A-Hodinky, A-hodinky.cz, dámské hodinky

Sponzorované odkazy

Svět se propojuje, vzdálenosti se zmenšují a vědomí si přesného času stále více a více nabývá na významu. Měření času ovšem nemusíme vnímat pouze v tomto slova smyslu, ale zároveň se můžeme soustředit na jeho krásnou stránku. Ideálním objektem jsou v tomto ohledu náramkového hodinky. Hodinky přece nosíme na rukou nejen proto, abychom všude byly včas, ale také proto, že jsou výborným módním doplňkem, který skvěle dotvoří náš celkový outfit.

Z historie Bulova

Mezi špičku v oblasti nejen náramkových hodinek patří již léta značka Bulova, která je v rámci koncernu Citizen vůbec největším výrobcem hodinek na světě. Tato značka má pro nás Čechy zajímavou tradici. Založena byla totiž v roce 1875 českým rodákem Josefem Bulovou, který emigroval z našeho území do Spojených států amerických ve věku devatenácti let. V důsledku úspěchu spojeného s velkou poptávkou po jeho hodinkách otevřel v roce 1912 svou první továrnu na sériovou výrobu hodinek ve Švýcarsku.

Celosvětově se pak značka Bulova proslavila zejména díky svému zapojení do vesmírného programu USA, kde soupeřila se společností Omega. Celá desetiletí byly měřící přístroje Bulova součástí NASA. Nedávnou událostí se stalo vydání nové limitované edice hodinek Bulova Accutron, která jako první získala certifikát k použití jako referenční časomíra u amerických železničářů.

Hodinky Bulova v ČR

Hodinky Bulova jsou kvalitní, ale také chic. Potvrzuje to množství modelů dámských hodinek Bulova, jež na českém internetu nabízí například shop A-hodinky-cz. Ten se specializuje na sortiment luxusních hodinek a ty značky Bulova patří mezi ty nejoblíbenější. Hodinky Bulova působí okázale, ale přesto decentně. Celkem jich A-hodinky.cz nabízí na sto dvacet kusů hodinek, přičemž zaručuje nejnižší cenu na trhu. Vybrat si tudíž může opravdu každý z mnoha modelů, které tak budou přesně vyhovovat vašim potřebám a tužbám.

zdroj: http://www.a-hodinky.cz

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu