Minisukně jsou sexy

Minisukně jsou sexy

21. července 2011, džínová minisukně, minisukně, Mango, Pimkie

Sponzorované odkazy

Minisukně přispívají k velmi sexy vzhledu. Jsou tak ženské a neuvěřitelně přitažlivé, obzvláště když z nich koukají dlouhé štíhlé nohy. Nyní vám představím několik tipů jak nosit mini sukně a dosáhnout tak dokonalého vzhledu při různých příležitostech.

Minisukně si poprvé oblékly ženy v 60. letech, ale tenkrát byly považovány za neslušné a pro okolí to bylo dost šokující. Postupem času si však lidé začali zvykat na takto krátké sukně, které se staly součástí aktuální módy.

Minisukně jsou na molech každoročně předvedeny v mnoha provedeních a stylech. Jsou ušity z různých materiálů, ale základem vždy zůstává denim a ani letos tomu nebude jinak. Na výběr máte také z délek „extra krátká“ a „micro mini“.

Minisukni můžete doplnit punčocháči nebo legínami, ale za horkého počasí si je určitě oblečete na holé tělo. Nejlepší jsou džínové minisukně, lehce balonové a zakončené lemem, který sukni stahuje k tělu a tím jí udržuje na svém místě.

Trendy jsou také volánkové a objemné sukně, které si na první pohled zamilujete. Dále si vás také získají jasným stylem, vzdušným materiálem a romantickými květinovými potisky. Letos však zapomeňte na bokové varianty a vytáhněte si je pěkně do pasu.

Mango

Pimkie

Jak nosit minisukni

Začíná parné léto a tak odhalujeme nejen lýtka, ale častokrát i celé nohy, proto se ujistěte, že jsou nohy dokonale oholené a lehce opálené, popřípadě použijte samoopalovací krém.

Minisukně a obuv

Večer si k minisukni obujte lodičky na jehlovém podpatku nebo páskové sandály, protože dokážou nohy prodloužit a zeštíhlit. Pro více ležérního vzhledu použijte žabky, gladiátorky nebo ploché sandály.

Minisukně a top

Podle stylu sukně volte top, tričko nebo halenku. V každém případě se je snažte pěkně zastrkat do sukně a vzniklý přechod pak můžete vhodně doplnit zajímavým páskem. Například šifonové sukně vypadají úžasně s jednoduchým tričkem v bílé nebo pastelové barvě. A jako tečku na závěr použijte dlouhé korále.

Zdroj: www.mango.com, www.pimkie.fr, www.net-a-porter.com, Thinkstock, Hemera / Thinkstock

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu