Kvalitní a funkční pánské sandály!

Kvalitní a funkční pánské sandály!

22. července 2011, Keen Kanyon, sandály, letní obuv, outdoor, sportovní obuv, Nike, Adidas, Hi-tec, Reebok, Timberland, Dockers, Teva

Sponzorované odkazy

Velmi líbivé sandály jsou snad tou nejoblíbenější obuví pro pány v tomto letním období. Pánové si v obchodě nepotrpí na dlouhé vybírání a nekonečné zkoušení bot, a proto jsou pro ně sandály nejideálnější, jelikož si stačí jen vybrat barvu či střih a je vyhráno. V některých případech není ani potřebné si sandály zkoušet. Padnou totiž každému a to díky dvěma regulačním páskům, kterými si zpevníme nohu na nártu a okolo kotníku. Existují ale také celopáskové sandály, které zpevní vaší nohu ze všech stran.

Sandály páni ocení také za jejich všestrannost. Jsou vhodné pro sportování, na pláž, k bazénu, na zahradu, do města,… Prostě jsou ideální obuví. Při výběru ale dbejte na to, aby sandály měly správnou klenbu. Teprve pak se bude vaše noha cítit, jako v bavlnce.

Jelikož je doba dovolených, představíme si i speciální pánské vodní sandále Keen Kanyon. Tyto sandály jsou určeny do vody ale také na běžné nošení. Mají ochranou špičku proti ukopnutí palce a pro větší komfort. Jsou skvělé na pláž, do nepísčitých moří, na vodní sporty a velice oblíbenou vodní turistiku. Sandály mají pásky s polyesteru, a proto je můžete použít do vody, aniž by se s nimi cokoliv stalo. Mají též antimikrobakte­riální podešev, který zabraňuje zápachu. Sandály jsou celopáskové a jejich konstrukce proto zabraňuje vniknutí jakéhokoli kamínku. Boty jsou lehoučké, jelikož podrážka je jen z lehké gumy.

sandálů je lepší připlatit si za značku. Alespoň tak máte větší důkaz kvality. Pánské sandály vyrábějí většinou sportovní značky. Všichni rozhodně známe ty nejznámější, mezi kterými jsou například Nike, Adidas, Reebok, Hi-Tec atd. Pánské sandály ale vyrábějí i ty méně známější a to například americká značka Timberland, která přišla na trh s funkčními a moderními botami roku 1973. Další značkou je německá Dockers, která vyrábí především kvalitní kožené boty. Outdoorové sandály pro vodáky a horolezce pak vyrábí značka Teva. Určitě si mezi nimi najdete ty, které vám vyhovují ze všech nejvíce.

Zdroje: www.bigsport.eu www.infinityshoes.com www.shopstyle.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu