Ramínka jsou nuda! Aneb tílka a topy léto 2011 část 2.

Ramínka jsou nuda! Aneb tílka a topy léto 2011 část 2.

12. srpna 2011, letní topy, letní tílka, tílka, topy, trička, dámská trička, trička na léto, topy na léto, topy na party

Sponzorované odkazy

Titulkem dnešního článku vás samozřejmě nechci odradit od klasických topů na ramínka, spíše jen ukázat o trochu zajímavější řešení topů, kterými můžete obzvláštnit svůj každodenní, letní outfit.

Kromě ramínek širokých, užších či těch špagetových může být takový letní top řešen mnoha jinými způsoby. Určitě vás hned napadne top bez ramínek, který je ideální pro letní měsíce a který vypadá skvěle s džínami, sukní i šortkami. A nezapomínejte, že top bez ramínek opravdu ramínka mít nemá, a tudíž pod něj patří i podprsenka bez ramínek. Velkým obloukem se též vyhněte i silikonovým ramínkům, které mají svou éru již dávno za sebou, pokud nějakou kdy měla. Nejen, že jsou nevkusná, ale navíc i nepříjemná, kůže se pod nimi nepřirozeně potí a dělají se na ní nehezké otlaky.

Další způsob řešení topů se nazývá asymetrie a vypadá velice efektně v jakékoliv podobě. Top střižený na jedno rameno je moc sexy a navíc v dobré kombinaci vypadá i elegantně, takže ho můžete využít i na party či jiné formálnější setkání. Efektně a romanticky vypadá i kanýr přes jedno rameno.

Pokud jde o ramínka, nemusíme je z tohoto článku úplně vynechávat, avšak představíme si je trochu jinak. Úzká tzv. špagetová ramínka jsou velice populární právě proto, že jsou uzoulinká, a tudíž nezakrývají velkou část vašich ramen a vy se tak například lépe opálíte. Pokud však zrovna slunce nepálí, proč mít těch ramínek pouze jeden pár? Podívejte jak stylově vypadá top, který má špagetových ramínek hned několik. Ramínka taky nemusí vézt jen přes ramena, perfektně vypadají i zkřížená na zádech či vepředu, zvlášť když jsou obohacena o různé korálky, či jiné aplikace.

Dalším způsobem je i tzv. halterneck, který jak podle názvu vidíte, vám drží za krk. Tyto topy jsou velice romantické a dají vyniknout krásným ženským ramenům. Pokud máte menší poprsí a trochu odvahy, klidně si můžete dovolit i halterneck, jehož „ramínky“ je vlastně prodloužení části, která zakrývá prsa. Je to velice sexy a hodí se perfektně na večer.

zdroj: www.asos.com, www.polyvore.com, iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu