Trendy doplňky na podzim 2011!

Trendy doplňky na podzim 2011!

10. září 2011, náramky, prsteny, pásky, doplňky podzim 2011, podzim, doplňky, boty, kabelky, šperky, klobouky, náušnice, řetízky

Sponzorované odkazy

Všichni víme, že důležitost doplňků není radno podceňovat. Nejenže dotváří celý outfit, ale činí ho originálním a zajímavým. Většinou právě doplňky přitahují největší pozornost, a proto bychom je měli volit a vybírat pečlivě. Dnes se podíváme, jaké doplňky budou tou správnou volbou pro podzim 2011!

Začneme s pro ženy snad nejpotřebnějším a nejdůležitějším doplňkem – tedy kabelkou. Pro podzim 2011 se nabízí několik hlavních tendencí. Prim hrají kabelky s motivem hadí kůže. In jsou stále i ostatní zvířecí vzory, ale had podzimu vládne. Novinkou jsou kabelky skládající se ze dvou barev – perfektně vypadá kombinace nude a černé, nebo kombinace dvou odstínů hnědé. Tyto barvy jsou ale trendy i samostatně, pro úplnost můžeme přidat tmavě zelenou či burgundskou. Co se týče velikosti, je celkem jedno, zda zvolíte velko brašnu, či malé psaníčko.

Dalším nezbytným doplňkem jsou samozřejmě boty. Jaké by vám neměly v botníku na podzim chybět? Rozhodně ty z kůže! Ať už zvolíte její klasickou variantu, lesklou či tu s již zmiňovaným motivem hadí kůže, bude váš krok do podzimu stylový. Na slavnostnější příležitosti či pro elegantní look skvěle poslouží trend pokračující z loňska – semiš. Z jara a léta s námi zase jdou dál platformy a klínky. Novým hitem jsou boty se šněrováním nebo přezkami, platí tady čím více, tím lépe! Při výběru ale vždy myslete na to, jakého rázu je podzimní počasí. Déšť a bláto nejdou s některými materiály příliš dobře dohromady.

Neznám ženu, která by se nerada zdobila šperky a bižuterií. A možná proto vás budou zajímat nejnovější trendy i z této oblasti. Letos hrají důležitou roli zlaté, bronzové a měděné šperky, stříbro se možná trochu překvapivě dostalo do pozadí. Dále jsou in klasické podzimní barvy – červená, odstíny hnědé, ale také šedá a béžová. Klasické jednobarevné tričko či svetřík vám oživí velké náhrdelníky, letošní hit. Výrazné jsou i podzimní náramky, mohou být zdobeny nejrůznějšími kamínky a podobně. K odhaleným ramenům zase perfektně vypadají dlouhé náušnice, ať řetízkové, či peříčkové. Co se týče prstenů, letí zvířátkové motivy – sovičky, vlaštovky, ale třeba i lišky!

Čím ještě váš outfit oživit? Nabízí se například vlnité klobouky v neutrálních odstínech, nejrůznější šátky a šály s květinovým, zvířecím či trochu mystickým motivem, barevné pásky, či chic kožešinové límce, které zahřejí a vypadají neuvěřitelně stylově.

Zdroje: www.asos.com, www.net-a-porter.com, www.hm.com, www.polyvore.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky, šperky a hodinky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu