Návrat tenisové klasiky Nike Racquette

Návrat tenisové klasiky Nike Racquette

29. srpna 2011, Nike, Nike Racquette, boty Nike, sportovní boty Nike, sportovní boty, boty Nike dámské

Sponzorované odkazy

Móda je uměleckým odvětvím, které se nechává inspirovat lecčím a ani sport není samozřejmě výjimkou. Naopak, už několikrát bylo dokázáno, že tím, co bylo vymyšleno hlavně pro pohodlí sportovců, nepohrdli ani obyčejní lidé, kteří si zasportují jen tak pro zábavu. Asi nejslavnějším kusem sportovního oblečení je polo tričko, které bylo původně určeno tenistům. A do tenisového světa patří i klasika z dnešního článku Nike Racquette.

Tenis byl odjakživa sportem elity a není tedy divu, že své jméno s ním chtěla spojit nejedna módní značka. Řeč už byla o slavném polo tričku, jejímž tvůrcem je René Lacoste, tenisový šampión a zakladatel úspěšné značky, jež nese jeho jméno. Nike, je sice daleko mladší značkou než Lacoste, ale se světěm tenisu má též hodně společného.

Klasické tenisové boty Nike Racquette se začaly vyrábět v 70. Letech a letos zažívají velký comeback. Na tenisových hřištích je však nehledejte. Nike Racquette si razí cestu po ulicích města k ženám, jež žijí aktivně a ocení pohodlné a stylové boty. Atraktivní tvar boty Nike Racquette byl vytvořen s ohledem na tvar ženské nohy a materiály byly vybrány s důrazem na pohodlí, které moderní žena, jež je neustále v pohybu, vyžaduje.

Boty Nike Racquette koupíte na www.ikonikstore.cz.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu