69Slam kolekce podzim/zima 2011: Co spojuje Afriku, pandu a Santu??

69Slam kolekce podzim/zima 2011: Co spojuje Afriku, pandu a Santu??

3. září 2011, spodní prádlo, 69Slam, noční košilka, push-up top, boxerky, kalhotky, dámské prádlo

Originální spodní prádlo, které nepostrádá styl, to je 69Slam. A protože jeho nová kolekce této značky právě dorazila do obchodů, jistě mi dáte za pravdu, že je nejvyšší čas, abychom ji představili se vší parádou. 69Slam podzimní/zimní kolekce 2011 je totiž opět tím nejlepším, co je na českém trhu k mání, potrpíte-li si na extravagantní a unikátní spodní prádlo.

69Slam vznikla v roce 2003 a váže se k tomu poměrně zajímavý příběh, který leccos osvětlí z filosofie této značky. Založila ji partička nadšených surfařů, kteří na Bali v děsivě vysokých vodách poznali, co to znamená riskovat. A když už riskovat, tak ať to nějak vypadá. Z toho důvodu je spodní prádlo 69Slam nejen velmi kvalitní, ale také dobře vypadá. Pokud jde o materiál aktuální kolekce, zcela dostává své reputaci. Na výběr jsou tři varianty, a sice měkoučká bavlna doplněná o pět procent lycry, luxusní mikrovlákno zaručující pohodlí jak při každodenním nošení, tak při zimních sportech a v neposlední řadě ekologická řada bambusového negližé pro holky.

69Slam: Africká panda se těší na ekologické Vánoce

Poněkud přestřelený podtitulek, ale v případě 69Slam nelze přijít s ničím náležitějším. Nevěříte? Tak vězte, že v něm naleznete klíčové čtyři prvky podzimní/zimní kolekce spodního prádla 69Slam. Mluvíme o čtyřech pozoruhodných řadách, jimiž jsou: African Funk, Panda, Ecology a X-Mas. Pakliže jste dostatečně troufalí, rozhodně si vyberete.

Africký funk je určen milovníkům divočiny, který nabije energií každého majitele. Dámský komplet sestávající ze slušivého topu s tenkými ramínky a kalhotky s pružnou gumou v pase nepochybně zaujme všechny dobrodružné dámy. Pro divochy jsou pak připraveny stylové boxerky. Panda je zvíře výsostně chráněné, ale tady můžete zůstat v klidu. Roztomilá a trochu šílená, taková je i tato kolekce. Tanganoční košile pro dámy, boxerky pro pány, jak to má být. Zelená kolekce jde ruku v ruce se současnými trendy a vyjadřují ji například boxerky s odpovídajícím přírodním designem, stejně tak tropická palma aneb dámské boxerky s push-up topem. A protože Vánoce už nejsou tak daleko, ideální dárek skýtají rozverné pánské boxerky.

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu