Levi’s® kolekce podzim 2011

Levi’s® kolekce podzim 2011

4. září 2011,

Sponzorované odkazy

V ulicích je pořád léto, ale do obchodů už dorazil podzim. Nová kolekce značky Levi’s® vychází z kořenů amerického stylu a historie značky a zaměřuje se především na dokonalé řemeslné zpracování, nadčasovost a jednoduchost. První část kolekce podzim/zima 2011 je inspirována pobřežím Pacifiku. Na fotografiích můžete vidět opravdové špičkové řemeslníky. Tuto část kolekce předvádí brooklinská tiskařka Alison Mazur se svými kolegy. Podívejte se na video.

Kolekci pánských džínů obohatí nové střihy, které byly dosud k dostání pouze v Americe. Přijďte vyzkoušet nejužší skinny – Levi’s® 510, nebo další zúžené střiny, které jsou nyní tak trendy. Revoluční systém střihů dámských džínů Levi’s® Curve ID je rozšířen o nové strečové materiály a manšestr. Nebo vyzkoušejte nové střihy – zvonové hippie kalhoty s vyšším pasem či extravagantní střih Low Slow Skinny se sníženým sedem. A chcete-li se chovat ekologicky, vyberte si džíny s úpravou Water

V kolekci najdete topy s námořnickými proužky a nebo potisky s mořskými motivy, romantické halenky i tzv. pracovní kárované košile, hřejivé svetry, džísky, parky, námořnické i kožené bundy z kvalitní jehněčiny. Barevná paleta zahrnuje odstíny indiga, pro džínový vzhled od hlavy k patě, včetně obnošení, sluncem vyšisované barvy v temně zelených, béžových i růžových odstínech.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu