Jak nosit cardigany? / Cardigany podzim 2011

Jak nosit cardigany? / Cardigany podzim 2011

18. září 2011, svetry, dámské svetry, pánské svetr, svetry podzim 2011, cardigan, pánské cardigany, dámské cardigany, asos

Sponzorované odkazy

Pomalu se k nám blíží podzim a my začínáme doplňovat trička a tílka svetry a lehkými bundami. Co třeba vyzkoušel již v minulém roce velmi oblíbený cardigan? Nevíte jak ho nosit? Čtěte dál a dozvíte se, že několik typů a mnoho způsobů, jak nosit cardigan.

S ubývající teplotou máme všichni většinou pocit, že klesá i míra elegantního vzhledu. To se vám může stát v roláku nebo ve starém vytahaném svetru, ale ne ve stylovém cardiganu.

Vrstvení

Svetry a obzvláště cardigan je velmi vhodným oděvem na vrstvení. Oblečte si propnuté tričko a přes něj delší cardigan s páskem. Velmi pěkně vypadají lehké květinové šaty s cardiganem, který odhaluje přední část a tím i celé šaty a pásek opět zvýrazňuje útlý pas. Kratší romantický cardigan se zapínáním na knoflíky můžete obléci na elegantní hedvábnou halenku nebo tylové šaty. Experimentuje a třeba objevíte nový originální look.

Cardigan a džíny

Perfektně vypadají úzké džíny, košile a dlouhý cardigan, k tomu si obujte vysoké boty nebo baleríny. Nádech minulosti zajistí kratší pletená vesta a kalhoty s širokými nohavicemi. Zvýšený pas, který se dotýká konce vesty, doladí široký pásek se zajímavou sponou.

Přidejte trendy pásek

Delší cardigan je skoro vždy doplněn zajímavým páskem, s nímž může dostat úplně jiný vzhled. Je to jednoduchý způsob jak prodloužit nohy a zvýraznit vosí pas. Ale pozor, záleží na umístění, a to by mělo být vysoko, v místě pasu.

Zapnutý nebo rozepnutý

Cardigan můžete nosit zapnutý, napůl rozepnutý nebo úplně rozepnutý. Pro více ležérní vzhled ho nechte rozepnutý, smyslný vzhled zajistí napůl rozepnutý cardigan, který vystaví na obdiv váš dekolt a doplňky. Jako hodná a vzorná školačka budete působit v šatech s nadýchanou sukní a úplně zapnutém cardigan svetru.

Cardigan pro pány

Cardigan můžete nosit ke košili nebo i s jednoduchým tričkem. Pokud zatoužíte po aristokratickém vzhledu, poohlédněte se po cardiganu s šálovým límcem. Všimněte si také, že nejen v dámských kolekcích se letos objevují norské vzory. Cardigan nemusí být jen na knoflíky, ale můžete vyzkoušet i sportovní provedení kardiganu se zipem.

Barvy

Černá, hnědá, bílá a béžová jsou neutrální barvy, to tvoří základ. Pokud milujete barvy, zkuste veselé barvy, pruhu a další zajímavé vzory. Před tím než si ale nějaký takový extravagantní kousek pořídíte, zamyslete se, zda k němu máte vhodné doplňky.

Zdroj: www.asos.com, thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu