Zpestřete si podzim! - Punčocháče v podzimních barvách

Zpestřete si podzim! - Punčocháče v podzimních barvách

15. září 2011, punčocháče, 60.léta, maxi svetry, šaty, sukně, podzim 2011, barvy podzimu, punčochy

Sponzorované odkazy

Chcete předvést své nohy i na podzim, ale studené počasí vám to nechce dovolit? S punčocháči v podzimních barvách budou vaše nohy v teple a vaše sukně či šaty se k nim budou perfektně hodit. Téměř každý podzim jsou v módě jeho barvy. Barvy pestrého listí a zbytky zelené trávy. Pro podzim 2011 si zvolte hnědočervené, hnědé, béžové, petrolejově zelené a nebo žluté punčocháče.

Nezapomeňte na to, že na podzim nemusíte nosit punčocháče jen k sukni nebo šatům. Punčocháče nemusí být jen na parádu, ale také mohou být i velmi praktické. Určitě je oceníte pod látkové kalhoty, jako hřejivý doplněk, který je stoprocentně účinný. A tady pro ty případy si nemusíte dělat starosti s tím, jestli jsou punčocháče modré či růžové. Jen pečlivě vybírejte, aby byli kvalitní a padly vám.

Jestliže dáte punčocháčům šanci, mohou vám prospět. Některé z nich mají totiž i zeštíhlující efekt. Jsou tvarované a zaměřené na problémové partie bříška, boků, stehen a zadečku. Existují i též takzvané ,,zvedačky", které vám perfektně vytvarují zadní partie.

Barevné bez vzoru

Podzim hraje všemi barvami, a proto jimi musí hrát i naše módní kousky, ve kterých do něj vejdeme. A skvělý módní kousek pro podzim jsou právě punčocháče. Též hrají všemi barvami a skvěle se kombinují. Lze k nim nosit naprosto vše. Skvěle k nim padnou jakékoli podzimní šatičky či sukně. Vyzkoušet můžete i módní maxi svetry. Jestliže budete chtít zavzpomínat na 60.léta, k punčocháčům si oblékněte vzorované pouzdrové šaty nebo nabírané dlouhé sukně.

Vzory

Jakékoli vzory dodají punčocháčům šmrnc. Mohou se vzorovat například květinami, zvířaty nebo obyčejným vzorováním nebo proužky a kolečky. I když jsou punčocháče vzorované, nezapomínejte na barvy. K punčocháčům se vzory zvolte naopak oblečení bez vzorů či se stejným vzorem. Oblečení zvolte stejné, jako u barevných punčoch, ale kombinujte. Nebojte se vzít si zelené vzorované punčochy a béžové šaty.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu