Kolekce Reserved podzim 2011

Kolekce Reserved podzim 2011

14. září 2011, Reserved, kolekce podzim m 2011, kolekce zima 2012

Sponzorované odkazy

Reserved kolekce podzim/zima 2011–2012 nabízí několik klíčových trendů chladné sezóny. Oblečení z této kolekce využijete pro každodenní nošení, na neformální a také formální příležitosti. Vy, co oblečení Reserved již znáte, asi nepřikvapí, že v kolekci najdete i oblečení pro sportovní aktivity v pohodlných střizích.

Tváří značky se pro tuto sezónu stala šestadvacetiletá ruská modelka Sasha Pivovarova, která vám nyní předvede několik zajímavých modelů z kolekce Reserved.

70. léta

Na podzim to bude vypadat jako bychom se vrátily o několik desetiletí zpět v čase, protože v ulicích budou k vidění kalhoty s širokými nohavicemi, takzvané zvonáče, vzdušné rozevláté materiály a hlavně syntetické šaty s dlouhým rukávem a rolákem.

Kožešina

Kožešinové vesty a kožešinové bundy nesmí chybět v žádné zimní kolekci, a proto nechybí ani v zimní kolekci Reserved. Kožešina skvěle doplňuje květinové i etnické šaty, kožené kalhoty nebo i džíny.

Pletenina

Už minulý rok byly mezi zimními trendy skandinávské vzory, ale jen málokde byly k sehnání. Nyní ale nemusíme běhat po obchodech a můžeme rovnou zajít do obchodu Reserved, například pro svetr s opravdu zimním vzorem a hřejivým límcem. Mimo jiné v kolekci najdete i delší svetry s copánkovým vzorem, jež se dají vhodně použít jako minišaty.

Saka

Myslely jste si, že jsou saka příliš elegantní a pro běžné nošení se nehodí, tak to jste ještě neviděli sportovní saka z aktuální kolekce Reserved, s džínami vypadají fantasticky a ležérně.

Barvy

Všimněte si, že šaty jsou velmi barevné, a přesně to my chceme. V zimě nás obklopují šedé a smutné barvy, proto je třeba se rozveselit barevným oblečením. Letos v zimě se budou barevné šaty doplňovat koženými rukavice, tak si nezapomeňte alespoň jedny pořídit.

Doplňky

Kabelku si můžete vybrat buď v jednoduchém provedení, bez jakéhokoliv zdobení, v základní barvě nebo zkuste kabelku zdobenou vyšíváním, přezkami nebo kožešinou. Ostatní doplňky, jako jsou náhrdelníky, náramky nebo prstýnky jsou v pohádkově romantickém stylu.

Klíčové prvky

Tvíd, manšestr, pletenina, kůže, kožešina, semiš vintage, loketní záplaty, jednoduché kozačky pod kolena, kotníkové boty a klasické barvy: velbloudí, béžová a tmavošedá.

Zdroj: www.reserved.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu