Kožené kabelky z Londýna: Nejatraktivnější kožené kabelky sezóny

Kožené kabelky z Londýna: Nejatraktivnější kožené kabelky sezóny

20. září 2011, Arde Style Shop, Aspinal of London, luxusní kabelky, kožené kabelky, kabelky podzim 2011

Ať už dáváte přednost malé kabelce na řetízku, kožené kabelce přes rameno nebo velké kabelce na notebook, s koženou kabelkou Aspinal of London z butiku Arde Style Shop (www.arde.cz) budete vypadat vždy úchvatně. Kožené kabelky Aspinal patří mezi nejatraktivnější mezi londýnskými značkami. Kabelky vynikají vysoce kvalitním zpracováním za použití výhradně přírodních kůží.

Kožená kabelka přes rameno nebo raději do ruky?

Každé stylové řadě je věnovaná velká pozornost. Při navrhování kolekcí je největší důraz kladen na potřeby budoucí majitelky. Kolekce kabelek jsou proto uzpůsobeny nejrůznějším potřebám a jsou mimořádně praktické. Mezi nejžádanější kožené kabelky přes rameno patří kabelky z kolekce Barbarella.

Kabelky přes rameno řady Barbarella mluví samy za sebe – jsou rafinované, všestranné, udávající styl … jednoduše úžasné! Jemná italská lakovaná kůže, velká přezka ve tvaru loga Aspinal of London, řetízky propojená komfortní ucha pro nošení v ruce i přes rameno, to vše činí z těchto kabelek vysoce stylový módní doplněk. Vnitřek každé kabelky je vykládán kvalitním grogrénem. Kožené kabelky Barbarella jsou perfektní pro celodenní nošení.

K nejoblíbenějším kabelkám pro nošení v ruce či přes paži patří kabelky řady Hepburn. Vysoce luxusní kabelky Hepburn módního návrhářského domu Aspinal of London jsou navrženy podle současných světových módních trendů. Jsou to kabelky, které nosí přední světové celebrity.

Luxusní kabelky Hepburn se vyznačují vysoce sofistikovaným designem. Přináší výjimečný luxus a šarm. Jsou ručně vyrobené z prvotřídní kůže s vnitřkem vykládaným nejkvalitnějším hedvábím – grogrénem. Kabelky jsou dostupné v různé úpravě: lesklé kůži, ještěrčí či pštrosí kůži.

Špičkové provedení a dech beroucí kouzlo předurčují tyto luxusní kabelky k dokonalému sladění pro denní i večerní užití či jako společník vašeho business dne.

Kožené kabelky na zlatém řetízku

Mezi velmi oblíbené kabelky patří rozhodně kabelky na zlatém řetízku. Jejich nespornou výhodou je možnost odepnutí řetízku a užití kabelky jako psaníčka. Kabelky Aspinal of London řady Eaton například nosí Kate Middleton, vévodkyně z Cambridge nebo modelka Noelle Reno (na fotografii).

Mezi nejatraktivnější se řadí kožené kabelky Manhattan, které sklidily v nejprestižnějších světových mediích mimořádně velký úspěch. Přední odborníci na módu označují tyto kožené kabelky nejen za obzvláště povedené, ale dokonce za naprosto uchvacující.

Praktické business kabelky i na notebook

Náročné ženy však vyžadují od své kabelky mnohem více a proto jsou tu kabelky Berkeley, které dokáží splnit i ty nejnáročnější potřeby. Překrásné a naprosto univerzální kabelky řady Berkeley jsou vrcholem dokonalosti. Budete s ní vypadat skvěle při každé příležitosti. Kabelka je ideální pro ležérní nošení k džínám, chic do města, nebo na obchodní jednání. Úchvatné kabelky Berkeley od Aspinal of London splní všechny vaše nároky na prostornou a praktickou kabelku. K dostání jsou ve dvou velikostech, větší velikost je vhodná i na notebook.

Kabelky jsou vyrobené z překrásně jemné polostrukturované telecí kůže doplněné o lemy a rohy z hladké kůže, uvnitř jsou vykládány kvalitním grogrénem. Pruhy lze utahovat a uvolňovat (jako opasek) ke zvětšení vnitřního obsahu kabelky. Berkeley kabelky jsou ideální pro náročné ženy všech věkových kategorií a skvěle se hodí ke každé příležitosti.

Kožené kabelky zakoupíte v luxusním butiku Arde Style Shop na adrese: http://arde.cz/…y-a-psanicka

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu