Nové tenisky Nike Liberty Pack 2011

Nové tenisky Nike Liberty Pack 2011

17. září 2011, kotníčkové tenisky, tenisky Nike, dámské tenisky, sneakers, Nike boty, ikonik store, Nike boty dámské, Blazer Mid, Dunk High Skinny, podzim 2011, Nike Liberty Pack, tenisky, nízké tenisky

Sponzorované odkazy

Pro všechny milovníky tenisek a značky Nike tu mám dobrou zprávu. Nike a módní dům Liberty se pustili do nové kolekce roztomilých tenisek. První várka Nike Liberty Pack byla uvedena na trh v květnu letošního roku a byla neskutečně rychle vyprodána po celém světě. Tenisky jsou opravdu tak rozkošné!

Proč se vlastně značka Nike spojila s módním domem Liberty? Odpověď je jednoduchá. Liberty má nádherné charakteristické motivy, které vznikly v Londýně již na přelomu 19. a 20.století. Vzory se skládají z drobných motivů a to především květovaných a popřípadě ovocných. Květiny mohou být někdy velice jednoduché, ale některé jsou i propracovány do největších detailů. Liberty využívá i geometrické tvary, jakými jsou převážně puntíky a kolečka. Obzvlášť tuto sezónu jsou všude vidět vzory Liberty. Nezdobí jen sportovní boty Nike, ale také šaty, košile, halenky, spodní prádlo a doplňky. Nike spolupracovalo s Liberty již před několika lety a i jejich první kolabo sklidilo obrovský úspěch a celá kolekce se ihned vyprodala.

V České republice se Nike Liberty Pack prodávají od 3.5. 2011. Prozatím se k těmto teniskám dostali jen ikonik.coolture store, Klára Nademlýnská a Rooftshop. V ikonik. coolture store se u nás tenisky Nike Liberty Pack začali vůbec poprvé prodávat. Obchod také v posledních dnech naskladnil další kvarteto modelů z Liberty Packu. A jedná se o dvoje barevné kombinace modelu Dunk High Skinny a dvoje Blazer Mid.

Všechny modely Nike Liberty Pack netřeba představovat, jelikož jsou všechny skvělé. Liší se ovšem v tom, zdali jsou kotníčkové či nízké. A to už je pak jen na vás, kterým dáváte přednost. Hlavně, se nebojte toho, že by Nike Liberty Pack byly nějaké nekvalitní plátěné boty. Naopak jsou velice kvalitní a pevné. Vaše noha se v nich bude cítit skvěle a vy budete, jako v bavlnce. Určitě dám novým teniskám šanci a stejně tak byste měli udělat i vy! Projdeme si podzim 2011 v krásných květovaných teniskách, které připomínají rozkvétající jarní zahrady.

Stylové tenisky Nike Liberty Pack můžete zakoupit na www.ikonikstore.cz.

Zdroje: www.ikonikstore.cz www.queens.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu