Hodinky Casio: Kultovní modely jsou G-Shock a Baby-G

Hodinky Casio: Kultovní modely jsou G-Shock a Baby-G

13. října 2011, hodinky, hodinky Casio, G-Shock, Baby-G, digitální hodinky, náramkové hodinky, Casio

Sponzorované odkazy

Kolik je hodin? Kolikrát denně každého z nás napadne tato jednoduchá, přesto velmi důležitá otázka, na jejímž zodpovězení nejednou závisí doslova všechno. Naštěstí ne vždy je otázka času natolik důležitou. Co ale důležité je, to je rozhodně výběr správné časomíry. Ideální záležitostí jsou v tomto smyslu náramkové hodinky, a sice proto, že nejen výborně poslouží k danému účelu, ale navíc mohou díky nesčetnému designovanému provedení pomoci dotvořit naši osobnost.

Ručičkové hodinky jsou nestárnoucí klasikou, ovšem digitální hodinky nejsou o nic méně kvalitní a chic. Důkazem toho je například japonská značka Casio a konkrétně její věhlasné řada G-Shock, respektive Baby-G. Obecně se tato značka vyznačuje nadčasovými inovacemi, díky kterým byla vždy o krok napřed před svou konkurencí. Hodinky vyrábějí u Casio již od roku 1974. První legendární model hodinek G-Shock spatřil světlo světa necelých deset let nato, aby se v roce 1991 rozrostla tato klíčová řada hodinek Casio o dámské modely inspirované hodinkami G-Shock – Baby-G.

Proč hodinky G-Shock a Baby-G?

Jak pánská, tak dámská řada těchto hodinek Casio se vyznačují nejen svou estetickou stránkou, která zahrnuje ohromující množství jednotlivých modelů a barevných provedení, ale také svou kvalitou, na kterou je spolehnutí. Digitální hodinky G-Shock a Baby-G mají displej chráněný minerálním sklem, které je vysoce odolné vůči nárazům, poškrábání i tlaku až do dvaceti barů. Mezi funkce hodinek patří možnost nastavení světového času, stopky, odpočítávací stopky či budík.

Hodinky Casio nabízejí ve svých řadách G-Shock a Baby-G unikátní spojení funkce a stylu. Není se proto čemu divit, když se prodávají po milionech. Velmi zajímavými jsou nejrůznější spolupráce se známými značkami, které dovolují, abyste se skutečně zařídili jen podle svého. Hodinky G-Shock a Baby-G, to jsou hodinky, které si vyberete. V Česku má velmi bohatou nabídku těchto hodinek například Queens the Streetwise Store.

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu