Kozačky podzim 2011

Kozačky podzim 2011

21. září 2011, dámské kozačky, kozačky podzim 2011, jezdecké kozačky, vysoké kozačky, kožené kozačky, kožené boty, boty podzim 2011, kozačky, podzimní boty, asos

Sponzorované odkazy

Podzimní kolekce kozaček je opět rozmanitá a každá žena si může najít ten pravý pár bot pro sebe. Pokud se zaměříme na letošní barevné schéma, pak nejmódnějšími tóny této sezóny jsou: hnědá, hnědočervená, černá, bílá, šedá, kovová, béžová, vínová, tmavě modrá, čokoládová, tmavě fialová, khaki a červená. V zimě se všichni většinou oblékají do tmavších barev, proto jsou také i modely kozaček v tmavších tlumených barvách, aby ladily s oděvem.

Materiály

V letošních kolekcích se objevuje kůže, hadí kůže, patenty, semiš a satén nebo i krajka a kožešina.

Kůže

Desítky návrhářů se letos rozhodli vytvořit designově velmi zajímavou obuv z kůže krokodýlí i hadí. Dokonce se dají sehnat i levnější repliky, které jsou skoro k nerozeznání od pravé kůže.

Pravá kůže

Kozačky z pravé kůže jsou sice o něco dražší, ale jsou velmi kvalitní. Jsou prodyšné, lépe se přizpůsobí noze a hlavně vypadají skvěle. Vyzkoušejte barevnou kombinaci červená – černá, černá – bílá nebo nově modrá – vínová. Absolutním trendem podzimu jsou jezdecké boty v odstínech hnědé i klasické černé.

Semiš

Semišové kozačky už letos nejsou tolik trendy jako minulý rok, ale přeci jen se v letošních kolekcích objevují, a to hlavně k outfitům à la 70. léta. Materiál sice není příliš praktický, ale na pohled vypadají moc hezky a dá se kombinovat s manšestrovým materiálem.

Platformy a klín

Platformy a klín jsou dokonalou alternativou podpatku, navíc se v takovýchto kozačkách mnohem lépe drží rovnováha. Pro svou velkou oblíbenost se tedy tento trend přesouvá z období letního do podzimního.

Podkolenky v kozačkách

Podkolenky nebo nadkolenky jsou nepostradatelným doplňkem letošního podzimu. V kozačkách vypadají úchvatně. Na sebe si stačí obléknout lehké květinové šaty a cardigan. Nakonec, ještě jedna věc stojí za zmínku, stále zůstávají populární kulaté špičky, takže si kvůli módě nemusíme ničit nohy.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu