Lindex kolekce podzim 2011 je plná barev!

Lindex kolekce podzim 2011 je plná barev!

1. října 2011, Lindex oblečení, lindex, podzim 2011, kolekce podzim, svetry, doplňky, kalhoty, sukně, punčochy

Sponzorované odkazy

Přestože nám počasí pořád dopřává dostatek sluníčka i tepla, na letní tílka už je přeci jen zima a vy jste možná, podobně jako spousta z nás, zjistila, že ve vašem šatníku je teplého oblečení pomálu. Zásobu svetříků, šál, punčoch a dlouhých kalhot je potřeba doplnit, a tak je na čase vydat se na podzimní nákupy. Při obcházení obchodů rozhodně nevynechejte Lindex, jehož kolekce na podzim 2011 se přímo hemží módními kousky. Pojďte do ní se mnou teď nakouknout!

Pletená móda je in!

Nic v zimě nezahřeje lépe než pořádný vlněný svetr. Zapomeňte ale na neforemné a vytahané kousky, které vám už možná visí ve skříni několik let. Zaměřte se na trendy kousky, jako jsou dlouhé svetříky, roláky, svetry s velkými límci či ty na zavazování. A to vše v barvách podzimu burgundské, oranžové, hořčicové nebo šedé.

Trend barevných kalhot

Barevné kalhoty vidíme snad všude a ani Lindex tento trend neopomněl. Dokonce do pestrých barev „oblékl“ i maxi sukně, které jsou rozhodně tou pravou volbou pro letošní podzim. Co se týče materiálů, vybral si Lindex kromě bavlny i manšestr. Ranních mrazíků se tak určitě nemusíte bát!

Nezbytnost? Punčochy!

Legíny, návleky, punčochy – to vše zůstává i na podzim 2011 trendy a tyto kousky navíc dodají vašemu outfitu ten pravý šmrnc. Odvažte se a navlékněte své nožky do pestrých barev, které rozzáří váš podzim. Přes punčochy či legíny oblečte sukni či dlouhý svetřík a pohodlný trendy outfit je na světě.

V hlavní roli doplňky

Bez doplňků prostě na podzim do ulic vyrazit nemůžeme a Lindex to moc dobře ví. Nabízí nám tedy nespočet kabelek, šál hrajících všemi barvami, rukavic pro chladnější rána, pásků, které oživí každé kalhoty či několik prstýnků a náhrdelníků. Letos na podzim je žádoucí si s doplňky vyhrát a zkombinovat nejrůznější barvy a odstíny. Možná budete překvapená, jak zajímavý a originální outfit dokážete vytvořit!

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu