Hodinky Invicta: Kvalita za rozumnou cenu

Hodinky Invicta: Kvalita za rozumnou cenu

7. října 2011, Invicta, hodinky Invicta, pánské hodinky, dámské hodinky, luxusní hodiny, sportovní hodinky, A-hodinky, A-hodinky.cz

Sponzorované odkazy

La Chaux-de-Fonds, v oblasti hodinářství je tento název více než výmluvný. Jedná se totiž o jedno z nejslavnějších středisek výroby a navrhování švýcarských hodin a hodinek všeho druhu. Ohromné množství hodinářských manufaktur zde, v pohoří Jura, sídlilo již v první polovině devatenáctého století, což platí také o značce, kterou si představíme v dnešním článku. Není jí žádná jiná než značka hodinek Invicta, jejíž první model spatřil světlo světa již v roce 1837 a jež neztratily nic ze svého kouzla ani po stech letech.

Hodinářskou značku Invicta založil ve třicátých letech 19. století Raphael Picard, jehož rodina zůstala u jejího vlastnictví do devadesátých let minulého století, kdy byla odkoupena jistou investiční společností ze Spojených států amerických. Invicta Watch Group se nadále ovšem drží Picardova odkazu, které bychom mohli zjednodušit následovně: prodávat kvalitní švýcarské hodinky se vším, co k tomu patří, avšak za obecně dostupnou cenu. To je patrné z řadových modelů, které pořídíte nejčastěji do deseti tisíců korun.

Hodinky Invicta: Kde je sehnat v Česku?

Zakoupit hodinky Invicta můžete například na e-shopu A-hodinky.cz, kde patří mezi vůbec nejprodávanější neboli nejoblíbenější. Vysoká obliba přitom nijak neopadá. Může za to již zmiňovaný poměr mezi kvalitou a cenou, ale samozřejmě také vytříbený design. Vzhled hodinek je přitom rozmanitý. Není nouze o sportovně laděné kousky, ovšem na své si přijdou také milovníci klasických elegantních hodinek. Hodinky Invicta nabízejí A-hodinky.cz za velmi dobré ceny – nezřídka nejlevněji na trhu -, a sice z toho důvodu, že jsou dováženy přímo ze Spojených států. To ovšem nejsou jediné přednosti toho e-shopu; například poštovné a balné je po celé ČR zdarma, do 40 km kolem Brna vám je pak doručí osobní pracovník společnosti.

Originální hodinky pro muže i ženy, to jsou hodinky Invicta, jež nepochybně potěší každého svého nositele. Hodinky Invicta jsou velmi spolehlivé, a proto se nemusíte bát, že by neposloužily svému účelu. Vždyť právě v dnešní době, kdy je čas tolik důležitý a nejednou doslova mohou rozhodovat o důležitých věcech sekundy, jsou ukazatele času prakticky nepostradatelné.

zdroj: http://www.a-hodinky.cz

Autorem článku je Vašek. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu