Šátky a šály podzim 2011

Šátky a šály podzim 2011

11. října 2011, podzimní šály, podzimní šátky, doplňky, doplňky podzim 2011, dámské šály, dámské šátky, trendy šátky, trendy šály, šály, šátky, Pimkie

Sponzorované odkazy

Doplňky mají magickou sílu, jsou tečkou celého outfitu, bez nich by celkový dojem nebyl nikdy úplný. Podzimní a zimní počasí nám dávají prostor podtrhnout náš model zajímavou šálkou nebo šátkem. Za větrného a chladného počasí zahřejí a vy navíc budete mít styl.

Na trhu se objevuje mnoho rozmanitých stylů, vzorů a barev, na vás je mezi nimi najít ten pravý šátek nebo šálku. Jistě se vám bude líbit většina z nich, ale berte v úvahu, k čemu je budete nosit – musí se tedy shodovat, jak stylově, tak i barevně. V letošních kolekcích se objevuje také několik univerzálních šátků, které jsou jednoduché, a tak se dají velmi variabilně kombinovat.

Šátky s třásněmi

Třásně a střapce jsou detaily šátky, které působí na celku svůdně a neotřele. Tato maličkost dokáže oživit nejen obyčejný šátek, ale i tuniku, přes kterou se rozprostírá. Šátkem či šálou můžete také vyplnit velký výstřih, nebude Vám zima a dodáte outfitu eleganci. Hit: šátky s třásněmi ve stylu etno či gypsy.

K čemu šátky nosit

Šátky můžete nosit k šatům, košilím, tričkám, topům, halenkám, do sak nebo přes kalhoty. Malý kus látky dokáže být velkým pomocníkem, který doladí, zjemní, příjemně dotvoří a oživí vaše oblečení. Také dodá eleganci a ženskost, podpoří náladu i barvu obličeje.

Pletené šály

Objemné stejně jako méně mohutné pletené šály patří mezi populární módní doplňky, které nabízejí komfort, který zahřeje v nepříznivém počasí. Tloušťka a vzor by měli korespondovat se stylem outfitu, neměně důležitá je i barva, která je blízko obličeje, a proto by měla lichotit pleti.

Jak kombinovat barvy

Černá vypadá dobře s křiklavě růžovou, broskvovou, citrónovou nebo se světle modrou. Béžové tóny se snesou s červenou nebo broskvovou. Námořní modř je elegantní, je-li akcentována s červenou nebo růžovou.

Vyhýbat se barvám je absurdní, vždyť dokážou i v malých plochách oživit a rozjasnit, mimo to přináší potěšení nejen těm, ktčří je nosí, ale i svému okolí.

Zdroj: www.pimkie.fr, Thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu