Rádio City a módní značka s.Oliver právě oblékají Prahu!

Rádio City a módní značka s.Oliver právě oblékají Prahu!

11. října 2011, S. Oliver, soutěž, Radio City, Oblékáme Prahu

Sponzorované odkazy

Výjimečný V.I.P. night shopping s módní značkou s.Oliver proběhne ve středu 2. 11. 2011

Propadáte podzimní depresi a nic vám nepomáhá? A co nákupy, také nic? A co nákupy zadarmo? To už by mohlo zahnat ponurou podzimní náladu. Co pro to musíte udělat? Je to jednoduché, poslouchejte na frekvenci 93,7 FM rádio City, které vám pomůže zlepšit náladu nejen hudbou, ale také možností vyhrát V.I.P. night shopping v prodejně s.Oliver pro vás i vaši kamarádku! Soutěž probíhá od 10. do 27. října 2011 v éteru rádia City, zaregistrovat se však můžete již od prvního říjnového dne. Ze zaregistrovaných posluchaček bude vždy vybrána jedna dvojice kamarádek, kterým moderátor zavolá. Pokud obě správně zodpovědí dotaz, co právě dohrálo za písničku, vyhrají poukaz na volný výběr oblečení a doplňků s.Oliver v hodnotě 2 000,– Kč pro každou z nich.

Akce Oblékáme Prahu a slavnostní V.I.P. night shopping nejen o trendy oblečení

Podzimní soutěž v éteru rádia City s módní značkou s.Oliver je spojena s mottem „Oblékáme Prahu“. Všechny výherkyně soutěže se pak zúčastní finálového večera, který se uskuteční v prodejně s.Oliver v OC Arkády Pankrác v Praze dne 2. listopadu 2011. Zde jim budou předány výherní poukázky, které si budou moci proměnit za krásné nové outfity. V.I.P. night shopping proběhne od 19:00 do 22:30 v režii rádia City, připraveno bude občerstvení, pro výherkyně živě zazpívá David Deyl a moderátoři rádia City budou dolévat šampaňské a starat se o dobrou náladu a příjemnou atmosféru celého večera. Značka s.Oliver pak poskytne „nakupujícím“ výherkyním vlastní i externí stylisty, kteří jim pomohou při výběru nového trendy oblečení, profesionální vizážisté se postarají o podzimní líčení, nabídnou rady a tipy, jak v tomto období vypadat co nejlépe. Nenechte si zkazit podzim sychravým počasím a oblékněte se do nových módních kousků s rádiem City a oblečením na každý den a v každé situaci – módní značkou s.Oliver!

Kromě éteru rádia City, kde pravidelně probíhají reklamní spoty a upoutávky moderátorů, je soutěž propagována prostřednictvím plakátů a letáčků v pražských prodejnách značky s.Oliver.

Více informací o módní značce s.Oliver naleznete na www.soliver.cz anebo můžete navštívit Facebook s.Oliver www.facebook.com/s.Oliver.cz. Pro info o akci „Oblékáme Prahu“ navštivte www.radiocity.cz.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu