Představujeme online skateshop BoardStar.cz

Představujeme online skateshop BoardStar.cz

6. listopadu 2011, e-shop BoardStar, e-shop skate, e-shop snowboard, freestyle sporty, snowboardy e-shop, skate oblečení, skate oblečení e-shop

Pokud se aspoň trošku zajímáte o tzv. freestyle sporty, určitě jste v posledních letech zaznamenali jejich obrovský vývoj. A to teď nemluvím pouze o snowboardingu a skateboardingu, které jsou z těchto sportů stále nejpopulárnější, své místo si vydobyly i sporty jako longboard, freeskiing, mountain bike nebo freestyle motocross. Zajímavým faktem je též stále rostoucí zájem o surf, kiteboarding a další vodní sporty, za kterými se vydáváme daleko za hranice, za těmi správnými vlnami. Přirozeně se tyto sporty nedají dělat bez vhodného vybavení a oblečení, a to se leckdy shání celkem špatně.

E-shop BoardStar.cz, jak už název napovídá, nabízí všechno, co k výše zmíněným sportům potřebujete a ještě daleko víc.

Abyste měli co nejlepší zážitky ze sportu, musíte dbát na výběr toho správného vybavení, ať už po stránce kvality, tak i bezpečnosti. Ne vždy ta nejlepší a nejdražší věc musí být ta nejlepší. I tomuto faktu věnuje e-shop BoardStar pozornost, a tudíž klade velký důraz na výběr toho správného zboží pro své zákazníky. Jeho další výhodou je i to, že disponuje opravdu velkou nabídkou zboží, kterou jen tak někde nenajdete. Zkrátka, všechno, co potřebujete ke sportu i po něm na jednom místě. Veškeré zboží má BoardStar skladem, a tudíž ihned k odběru.

BoardStar.cz je vyhradním distributorem značek Adio, Salomon, Ripzone, Palmer,Planet Earth, Grenade, Liquid, Split, Bonfire, Dub, Nidecker a kromě těchto brandů nabízí i mnoho dalších, mezi kterými najdete například značky jako Dakine, Rusty, Burton, Ecko, Sir Benni Miles, Roxy a Quicksilver. Tady ovšem výčet značek, které e-shop BoardStar nabízí, zdaleka nekončí, pro více informací a kompletní nabídku klikejte na www.boardstar.cz

Už jsem se zmínila o vývoji, kterým freestyle sporty v posledních letech prošly a to je vidět i na kamenných obchodech, které dříve nikdo nenazval jinak než skate-shopy. Skate-shopy už dnes však nejsou jen o zboží, které se týká skateboardu. Ano, skateboarding stále zaujímá velký podíl nabízeného zboží, ale stále více jsou tyto obchody tranformovány do multilevel shopů, ve kterém najdete velký výběr oblečení, ať už pro mladé „skejťáky“, tak i pro bývalé skateboardisty, snowboardisty a další, kterým se tato móda líbí. Cílová skupina těchto skate-shopů již není ve věku od 12 do 25 let, jak tomu bývalo před lety, ale dnes si v těchto shopech mohou nakoupit i 50letí, kteří chtějí docílit neformálního vzhledu. E-shop BoardStar má napojení na ty největší kamenné prodejny v České republice. Jmenujme například Easy Rider, Revolution, El Nino, Tora Bora a Popcorn. Při osobním odběru zboží navíc získáte slevu 12 %.

e-shopu BoardStar si zkrátka vybere každý nadšenec pro freestyle sporty.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu